Hirdetés
Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz DigitXT #29536 üzenetére
"Halkan jegyzem meg, hogy az mp3-at idekeverni nem volt jó ötlet"
az mp3-mas példa egy nagyon átvitt hasonlat tehát tényleg csak fenntartásokkal kell kezelni
"A mozgásélmény folyamatosságát persze lehet javítani,
és ezt meg is teszi a 100Hz technológia, eltekintve a hátrányaitól, mint pl.
az artifactok, ill. ha épp nem tud vmi értelmes képkockát kiszámolni, akkor
meg kb. marad, ami volt, így egy akadás feelinged lesz"A 100 hz után gondolom ezért kezdték el a 200hz-es változatot telepakolni mindenféle képjavítókkal, zajcsökkentéssel, meg elmosás csökkentéssel, meg ilyenek.
A labdás dolgot meg én is említettem az oktatást tartó embernek, hogy mivan ha csavarodik, erre csak annyit mondott, hogy gyors mozgásnál amúgy se érzékeli a szem olyan pontosan, a lényeg, hogy valahol ott kéne lennie
Így gyakorlatilag kicsit szögletesen ugrál az íven a labda ... gondolom majd a 200hz+-os motionflownál lesz élsimítás isA 24 p-vel kapcsolatban nem akarok hülyeséget mondani, de mintha valami olyat említettek volna, hogy 24 p/s de a képkockákat többször mutatja, mint a moziban?... ezt sajna nem tudom biztosra és lehet valamit félre értettem, mikor ezt a témát feszegettük... nemtudom, ennek majd utánna kérdezek. Ha tényleg nincs trükközés akkor gyakorlatilag mindenki rugott egy hatalmas öngólt ezzel az egész motionflow-s dologgal, gyártótól függetlenül De a Sony az Sony... nem hiszem, hogy ne tudnának erre is mondani valamit
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest