- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszem
aktív tag
-
sgamez
tag
-
Aszem
aktív tag
-
sgamez
tag
Lcd tv vel van összekötve a gép hdmi kábellel. A kérdésem az lenne hogy belehet e állítani úgy a gépet hogy külön hang szóljon a 2 eszközön. Arra gondolok hogy például az egyiken a játék megy a hangkártyából, a másikon meg a hdmi n keresztül film.
-
Aszem
aktív tag
-
törölt tag
Kicsit hanyattvágós kérdés következik, nem vagyok a géppel egy városban, szal kipróbálni nem tudom most...
Egy MX4000 kártya esetében is találhatok olyan drivert, vagy Control panelt, amivel ezt a beállítást el tudom végezni? -
tupacamaru
veterán
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy technosonic LCD 1908, amit monitorként szeretnék használni, képarány beállítása után, a TV menüjében egy kicsit még kellett tolnom a képet felfelé, tökéletesen be is állítottam, de PC-ről visszaváltva TV-re, majd újra PC-re, a képet 'auto' felirat után visszavágja abba a helyzetbe, ahol a menüs beállítás előtt volt.
Kérdésem, hogy tudom menteni a beállításokat? Hogy tudom az auto beállítást kilőni? Kézikönyv sajnos nincs meg a tv-hez, és google se dobott ki egyetlen letölthető, olvasható formátumot.
Távirányító kép. Enter gomb nyomogatására nincs semmi reakció, menüben nincs mentés opció.
A segítséget előre is köszönöm! -
-=RelakS=-
veterán
-
nicu71
addikt
-
Sygnus
tag
Van egy 8600gt videó kártyám amin 2x dvi csati van. Vettem dvi - hdmi kábelt , összekötöttem a tv -vel, kép van, hang nincs, vagyis recsegés van.
Nem tudom kéne e hangot is átvigyen -e egyáltalán.Nem is lenne fontos, mert a gépre van kötve 5.1 es szett.De ez a recsegés idegesítő. Az nvidia control panelben a hang beállításoknál felismeri a tv-t, de hiába nyomom rá, hogy kapcsolja ki a hangot, recseg...
A win hang menüjében nincs ott a tv , ugyhogy ott nem tudok állítani semmit rajta.Max ha a tv hangszóróját ki kapcsolom mindíg akkor az megoldás.
Drivert frissítettem, nem segített, mit tudnék még csinálni? -
Black Phone
senior tag
-
Csabi1984
addikt
megmondod az elérhetőséget
? -
Black Phone
senior tag
-
Csabi1984
addikt
Erre én kiváncsi lennék

-
Black Phone
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan beállítási lehetőség,hogy a pc valamelyik lejátszóval elindítom a filmet és a tv-n teljes képernyőn jelenjen meg? Kicsit macerás áthúzni mindig.
hd6450 -
Aszem
aktív tag
-
schrank
tag
szevasztok
ajánljatok nekem olyan full HD LED,3D tv-t amit monitornak használnék, min.32-36", heti egy 3D HD filmet néznék rajta viszont, játékoknál használnám legtöbbet a szemüveget, ezért a passzív technológiára voksolnék, az ár max 130k, tatabánya környéki üzlet előny lenne , de Győr vagy Budaörs,Székesfehérvár is belefér a keretbe, köszi ... -
sonicman89
csendes tag
Üdv
Lehet hogy a Catalyst-ban kellene állítani, de nekem nem működik a catalyst. Feltettem és elindítottam, de kifagyasztotta a gépet annyira, hogy már csak a Reset gomb segített rajta.
Szerencsére találtam más megoldást. Mivel a windows-on belül nem volt csík, csak a játékon belül, a rendszerleíróban a játék beállításaihoz hozzáadtam egy DWorld értéket, így a csíkozás a menüben és játék módban megszűnt, csak a film módban csíkozott. De így tökéletes, mert többet van játék módban és 5-10 perc csíkozástól nem fog beégni a plazma tv. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ha médialejátszóval nézek egy filmet a Tv-n a kép színe egyezik a letöltött film színével, ha gépen nézem akkor szintén. De ha Tv-t összekötöm Hdmi- kábellel egy kicsit gyengébbek a színek! Miért nem érzékeli rendesen?
-
tupacamaru
veterán
Nem a Catalyst-ban kell az Overscan-t babrálni?

-
sonicman89
csendes tag
Üdv
Senki nem tud semmi megoldást a csíkozásomra? -
wolfman
veterán
Hangom és képem is volt, csak HDMI/HDMI kábellel sima csatiba dugva bár sokkal szebbek lettek a színek, valamiért homályosodott az ikonok, betűk karimája. Igen, hallottam hogy az élességet le kell venni 0-ra, de azután se tökéletes.
Leginkább úgy tudnám jellemezni, mint CRT monitorokon, mikor életlen volt és ha jobb monitorod volt, akkor ezt egy beállításban egy csúszkával be lehetett állítani (Erre az én Panasonic monitoromon manuálisan lehetett a fedél leszedése után egy tekerővel). -
nicu71
addikt
így van,mivel /mint a linkelt írásban is szerepel/ minden azon múlik hogy hány Hz lesz a képfrissités.
60 Hz nél/mint a PC csatlakozásnál/ a tv automatikusan letilt mindenféle képjavító funkciót.
50 Hz-re átállítva a VGA menüben a jelet pedig ismét lesz képjavítási menü TV-n,de a BETŰK a windowsban ocsmányak lesznek
-
tupacamaru
veterán
Nyugodtan használhatsz másik HDMI csatlakozót is a TV-n, nekem sem a PC-sbe van dugva hanem a másodikba és mégis van hang. Annyi a külömbség hogy a PC-s csatinál kevesebb beállítási lehetőséged van a menüben, mert letilt egy párat olyankor. Természetesen azt amelyik HDMI-be dugod a kábelt azt ugyanúgy váltsd át PC-re a menüben.
-
nicu71
addikt
-
wolfman
veterán
Nah most sikerült!
Én DVI/HDMI kábellel próbáltam, azzal sehogy nem volt hang, semelyik csatlakozóban. Most HDMI/HDMI kábellel PC csatlakozóban PC elnevezéssel megy a dolog!
Ezt valahogy eddig elhagytam.Köszönöm!
Mondjuk TVn a sima HDMI csatira dugva annyira gyönyörű élénk színek vannak, ami ezen nincs!

-
nicu71
addikt
hát...sajnálom...Nálam,a DVI/HDMI portba van bedugva a síma hdmi kábel,és ha az átnevezésnél a DVI/PC-t választom,akkor automatikusan lekapcsolja a hangot,de ha símán PC-nek jelölöm,akkor hozzáadja a hangot is.Samu c650 tévém van.
Akkor a megoldás az,hogy bedugod a síma hdmi portba,ahol most is van,de átnevezed pc-re....ekkor már tökéletes lesz a kép,/optimalizálja a pc-nek megfelelően/ezt a régebbi tv-k is tudják.
-
wolfman
veterán
Gondoltam, hogy megírom hogy nem jó megoldás, de csak kipróbáltam miután elolvastam amit írtál. DVI/HDMI kábel, sima HDMI csatira dugva, már a gép kiírta, hogy így, ezzel a kábellel nem lesz hang a TVn, csak HDMI/HDMI kábellel. Sztem DVI csatin a VGA-k csak hangkártya mellett képesek hangot kiküldeni, előállítani nem.
-
nicu71
addikt
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Viszaolvasgattam, de ilyen problémára gyógyírt nem találtam.
Adott egy Samsung HDTV meg egy ATI 7950 VGA. Eddig DVI-HDMI kábellel volt összekötve a kettő, jól ment minden. Most úgy alakult hogy hangot is a TVn kell VGA audio előállításával hallgassam, ezért mindenkép HDMI-HDMI kábel kell, mert csak azon tudok hangot kreálni hangkártya nélkül. A TVn van ugye egy direkt PC-re szakosodott HDMI csatlakozó (DVI/PC), de ezen hangot nem fogad a rohadék, így a HDMI2 csatlakozóba dugtam.Így van hang, pixel egyezés is (pont kitölti a kép a TV látható felületét), de a kép nagyon borzalmas volt. Rájöttem hogy a TVben az élességet le kell venni teljesen, ekkor nagyot javult a helyzet. Sőt, tulajdon képen a színek DVI/HDMI kábelhez képest sokkal szebbek, élénkebbek. Viszont még így is valami gebasz van, mert homályosak a dolgok élei. Majdnem jó, de a betűk bal oldalán látni, hogy pici homályosodás van. Nem vészes, de pont rettenetesen zavaró. Mintha minden túl éles lenne!

Erre van gyógyír?
-
nicu71
addikt
-
M@nH.
aktív tag
Sziasztok.
A következő a problémám: Adott egy LG 32lm620s típusú tv amihez egy DELL 15R N5110-es laptopot szeretnék csatlakoztatni HDMI-n keresztül, de valamiért nagyon késik a jel. Tehát ha odébb húzom az egeret, akkor nagyon érezhető a jelkésés. A másik problémám, hogy ha Power DVD-vel akarok 3D filmet nézni, akkor 3D módban villog a kép. A notiban Geeforce GT525M van és 1.4-es HDMI kábellel van összekötve a TV-vel. D-Subbal nem késik a jel. Miért lehet ez?

-
mzoli9292
csendes tag
Továbbra sem sikerül megoldani a gondot, Ez a forrás nincs csatlakoztatva ezt írja a TV, holott a gépen érzékeli a dolgot: http://kepfeltoltes.hu/view/130226/435849913N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
DonLionKing
csendes tag
Sziasztok! SEGÍTSÉG!
Laptop HDMI-HDMI LG plazma összekötés gondom van
Problémám: A HDMI kábelt be a tv-be HDMI1/AV Csatiba és a gépbe, csak annyi történik hogy
NINCS JEL , legnagyobb pozitívum hogy a tv-én HDMI1 ikon aktívra vált, de se kép se hang!
Ezt megpróbáltam mind a három HDMI csatlakozóval.Amivel próbálkoztam, végig olvasva rengeteg hozzászólást:
1 A tv-én átállítottam a HDMI1 megnevezését PC módra
2 Megnéztem a csatlakozó nincs-e zárolva a tv-én
3 Tv-én gyári beállítások visszaállítása
4 A Laptop nem lát másik monitort
Eredmény 0
-Aztán átmentem a haverhoz! Az ö tévéjére rádugtam az én gépemet az én HDMI kábelemmel már jött is a
szokásos Windows hang amikor valamit csatlakoztatsz a gépre, kép és hang is volt az ö tévéjén! (na de még se költözhetek hozzá
) ezért tovább.....
-Ezután ö jött a laptopjával hozzám! Nem működött, se kép se hang csak "NINCS JEL"Eredmény "szerintem" a laptoppal, kábellel nincs baj hanem a TV-vel van valami! DE MI ????

A TV: LG 50PS3000-ZB szoftver: V.3.41.0
A Laptop: MSI CX640 i3 GeForce GT 520M 1GB DDR3, Win7Kérlek segítsetek! Köszi!
-
nicu71
addikt
-
mzoli9292
csendes tag
Üdv, először is elnézést, hogy ide írok, de olyan topikot nem találtam, ahol Plazma TV monitorként, a kérdésem az lenne, a napokban vásároltam egy új TV-t, a típusa Samsung PS43E450, a gondom az lenne, hogy a számítógépet szeretném kivetíteni rá, de ahogy összedugom a HDMI csatlakozóval, a TV nem érzékeli a gépet, de a gépen megjelenik 2.monitor opcióként a Samsung TV, de bárhogy próbálom, E képernyő kiterjesztése stb. nem jelenik meg a TV-n kép, és a választható funkciók, HDMI1/DVI és HDMI2 funkció is szürke, a kérdésem, hogy mi lehet a gond? melyik HDMI-s csatlakozóba dugjam, mindkettőben próbáltam egyiknél sem működik (Korábban Panasonic Plazma TV-nél gond nélkül működött) köszönöm a segítséget.
-
sonicman89
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az én esetem csak annyi, hogy összedugtam a gépem (Dell Studio 1535) a tv-vel (LG 50PK350), a felbontás 1920x1080, a freki 23Hz. A képet is be tudtam állítani Catalyst-tel. De egy játékot elindítok 1920x1080-as felbontással és nem teszi ki a képet a teljes képernyőre. Olyan, mint az RTL Klub egy analóg tv-n. Középen a kép, a szélessége jó, de fent is és lent is van fekete (kitöltetlen) rész.
Egy plazma tv-nek ez ne tesz jót, ezért kérnék segítséget a problémámhoz.
Köszönöm.

-
malacka87
őstag
-
nicu71
addikt
-
malacka87
őstag
Hello van 1 led tv-m! Hdmi kábelen életlen színtelen pixeles a kép ezer dolgot próbáltam már állítani de ugyanolyan marad! Videókártya Asus 7870! Tv pedig 1 32"Grundig.
-
Csondorba
csendes tag
Sziasztok!
Következő kérdéssel fordulok hozzátok, remélem jó helyre írok.
Nos megérkezett a vadonatúj Sony KDL32EX650BAE2 tv. Számítógépet szeretném rádugni HDMI-vel. Rádugom, semmi, se kép se hang, de a gép érzékeli a tv-t. néztem már mindenféle beállítást stb... semmi. A gond a gép beállításával lesz, ugyanis másik notit rádugva tökéletesen működik. Most jön azonban a csavar a történetben. A notebookomat (Asus k52jc, nvidia 310m) már többször használtam így más tévéken, gond nélkül.
Mégis mit tudnék ilyenkor tenni? Tipp, tapasztalat? Természetesen próbáltam többféle beállítást is próbáltam, nyomogattam az fn+f8at is...
várom válaszotokÜdv:
Bálint -
Joczeek
addikt
Hali!
32"-ban mit ajánlotok, ami monitornak is jól használható (CAD, játék) és TV-nek is kiváló? Úgy 150k-ig.
-
nicu71
addikt
Valószínűleg nem fog menni a hdmi-vel,esetleg próbáld meg a tv-n az átnevezést,pc-re,ha van ilyen opció,de nem hiszem hogy az orion tv-n ez menne.Javaslatom még,hogy próbáld meg dvi-hdmi kábellel,ez esetben a catalystben be tudod állitani a "hdtv"beállitásoknál,és szép lesz a kép.Én is szívtam a régi phillips tv-nél...
-
-=RelakS=-
veterán
és nincs véletlenül egy szép fekete keret a számítógép képe körül?
Ha van, akkor a CCC-ben az underscan-t vedd 0-ra
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
LCD tv-met (ORION t22-dvdc) kötném össze a számítógépemmel(Ati HD 6950) egy HDMI kábellel.
A hangot gond nélkül átviszi, viszont a kép nem jó. Homályos, elmosódottak a betűk, tragédia. Ha VGA kábellel kötöm össze tűéles, gyönyörű a kép(legalábbis a HDMIhe zképest)
Tudtok valami javaslatot? Nagy segítség lenne. -
tenonius
csendes tag
-
nicu71
addikt
-
TylerDurden
tag
Üdv!
Lehet már ezerszer volt szó róla, de egy hét lenne mire elolvasnám az összes hozzászólást.
Van egy Lenovo g580 lap topom amit HDMI kábellel csatlakoztattam egy Samsung B2430 full HD TV-re de valamiért sokkal gyengébb a képminősége, mint sima vga kábellel. (Driver legújabb, próbáltam már két kábellel is igaz másik géppel nem, mert többin nincs HDMI csatlakozó.)
HDMI: http://kepfeltoltes.hu/view/130118/IMAG0072_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
VGA: http://kepfeltoltes.hu/view/130118/IMAG0076_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem túl jó a minőség, mert telefonnal készült, de látszik az eltérés. (mindkettőnél 1920*1080-ra van állítva a felbontás)
Valakinek van ötlete mitől lehet?
-
marsenal
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Packard Bell laptop, Intel HD kártyával és egy Geforce 610M-el, illetve egy Sony KDL-40HX800. HDMI kábellel összekötve a két gépet a probléma az, hogy 1080p-re állítva a felbontást, a TV-n a kép nem tölti be pontosan a képernyőt, hanem minden oldalon túllóg pár cm-t. Találtam egy megoldást rá, az Intel Control Paneljében egyéni felbontásként létrehozok egy 1916x1078 felbontást. Egyszer kipróbáltam, és valóban úgy jó volt, pont kitöltötte a képernyőt. Ám utána pár perc mulva megintcsak visszaváltott a szabványos 1080-ra, és onnantól fogva, ha át akartam állítani a custom 1078asra, vagy: 1) nem változik semmi, ugyanúgy túllóg a képernyőn, vagy: 2) a TV elsötétül, majd kb 10-20 mp múlva kikapcsol, és vissza, kép semmi, nem reagál semmire, csak ha kihúzom a kábelt akkor javul meg. A TV-n van 4 HDMI bemenet is, mindegyiken kipróbáltam és hasonló a helyzet.
Illetve ha D-SUB kimenetet használom, a TV-n a bemeneteknél a PC-t szürkének mutatja, pedig azzal a kábellel van összekötve az asztali gép és a monitor.
Ha valakinek valami ötlete, esetleg hasonló problémát már oldott meg, tanácsokat megköszönnék.
Üdv! -
Davcy
tag
Sziasztok,
tudnátok ajánlani 24 col környékén tv-monitor kombót. Pár hónapig TV-ként használnánk, aztán csak monitornak. Multiban láttam Samsungot (T24B30) és LG-t is 65e körül, de bennetek jobban bízok!
Előre is köszi, -
tenonius
csendes tag
elfelejtettem: hdmi- dvi kábellel van most összekötve!
Hdmi- Hdmi- vel kötném 1.4- el akkor a hangot is átvinné tv- re?
Bocsánat a tudatlanságomért -
tenonius
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Összekötöttem a gépet a Samsung 3D-tv- el. Filmek lejátszásával nincs gondom, bármelyik lejátszóval megy a dolog, a probléma a felirat megjelenítésével van! Bármelyik lejátszóba beteszem (splash, gom player, power dvd 12 ) a feliratot, tv-t 3d- be állítom, és a felirat összekuszálva jelenik meg! Tudtok valami megoldást erre a problémára javasolni?
Válaszokat előre köszönöm! -
S3RIOUS
tag
-
nicu71
addikt
szia! itt egy cikk erről a problémáról,főleg a vége az érdekes.Igaz itt Samsung tv-re vonatkozik a leírás,de mindenképpen hasznos.Röviden:ha fimnézésre használod,akkor LE kell venni 50 Hz-re az értéket,mert a tv képjavító mechanikái csak így lépnek életbe/ezt az nvidiás,vagy Ati-ss catalystban állitod be,elmented,ez a film mód.
Pc-s használatra pedig ez nem lesz jó,mert pixeles ,torz lesz a kép,ott a dedikált pc-hdmi-dvi stb bemenetet kell választani,és akkor sem lesz 100 HZ,hanem csak amit a videókari támogat,de ez egyáltalán nem baj....de olvasd a cikket:[link] -
S3RIOUS
tag
Sziasztok!
Nos vettem egy hdmi 1.4-es kábelt, 10 métereset, és össze is kötöttem a gépet a tévével.
Videókari: gigabyte 7750 1gb GDDR5 OC edition
Tv: Philips 32 PFL 4037
érdeklődnék, hogy azt hogyan lehet beállítani, hogy a videókari ne 60 Hz-en frissítse a tévét? ugyebár a tv tudja a 100 Hz-et, ezért is érdeklődöm
Vagy ez nem így megy? -
S3RIOUS
tag
-
Aszem
aktív tag
Szia szerintem ne vegyél 3000.- kábelt én újonnan vettem jó minőségű kábelt 5 m boltba. Nem írom le a bolt nevét mert szeretem a boltot és hdmi kábelre nincsen garancia így árulják őket ez azért érdekes,na mindegy .4000.- 5000.- forint volt az 5 m kábel és sajnos kb 6x7 dugtam be és szétment belül az érintkező sora vettem még 5000-6000-is már többféle kábelt is ami 10m volt és sajnos van hogy nem mindig megy át rajta a jel és néha kihagy ugyan ebből a kábelből van egy másik is mindjárt 2 db vettem biztos ami tuti .Sajnos annál is ugyan ez a helyzet és nem 3 d küldök rajta csak 1080p max .
Én ha hosszabb távra tervezel akkor érdemes megfontolni mit veszel.Ami fontos nem minden nap kell megvenni ,de szívni vele nem jó.Amit össze vásároltam abból tudtam volna már minőségit is venni szerintem érdemes . -
nicu71
addikt
én melegen ajánlom,hogy nézz szét a vaterán,főleg ha viszonylag olcsón akarod megúszni,én a napokban vettem egy 3 méteres darabot 700 ft-ért.Nem érdemes csilivili full 24 k aranyozott ,olombevonatos szuperkábelt venni a dolgát ugyanúgy ellátja egy olcsóbb is,különbséget nem látsz

talán a verziószámra érdemes figyelni,de úgysem árulnak 1.3 verziónál régebbit. -
S3RIOUS
tag
Üdv emberek!
Lenne egy kérdésem! Van egy 32 colos 81 cm-es philips fullHD-s led tévém, és szeretném rákötni a pc-met.
A videókari ami hajtaná: Gigabyte 7750 OC edition (1gb GDDR5).Az a kérdésem, hogy milyen hdmi kábelt érdemes ehhez beszerezni? Jó lenne a hangot is átvinni a tv-re, és 10-15 méteres kábelre lenne szükségem.
A másik dolog az olcsóság, lehetőleg ne legyen túl drága megoldás.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Bazsa$
tag
-
Daffni2
addikt
Pc -vel van összekötve?
Monitorként használom!!A dedikált bemenetre HDMI csatlakozóval automatikusan pc módba vált nem is lehet olyan dolgot állítani ami a képminőséget imput lagot elrontaná.
Az élességet célszerű kissé lejjebb venni de ezt úgyis mindenki saját ízlésének megfelelően állítja be. -
Bazsa$
tag
-
Daffni2
addikt
-
Bazsa$
tag
Sziasztok!
Monitor csere előtt állok. Igazából 27" -est néztem ki. A fő szempont a játék, másodsorban ha már lehet legyen rajta TV -is.
A T27B300, és T27B550 között vacilálok. De gondoltam körbenézek TV -k között hátha valami akad. Találtam 2 tetsző modellt:SamsungUE32EH5300
SamsungUE32ES5500Ezek a TV -k hogy kezelik a PC -s játékokat. Félek kicsit a lag -tól FPS -ek alatt.
Bár van egy 40" -es talán 40ES6000 -os 2 éve vett TV -m, amire Xbox van kötve, és ott semmi hibája nincs a játékoknak.Vagy esetleg tud valaki mondani olyan modellt csak Samsung vonalon amit tuti jó PS -s játékokra?
Előre is köszi a segítséget!

-
elodman
aktív tag
ahogy az EH5000 tesztlink google találatkori- és böngésző tab cimben is mind a 32", mind a 40" tipust felsorolják, és
ahogy a tesztleirás utolsó mondata is összefoglalja,
nagyon egykalap alá veszi a tesztelő a különböző méretűeket tipuson belül, vagy kissé slendrián.szerencsére nightshadow szerint is jó a 40" es input lagja.
vásárlói visszajelzések 98%-a is kiváló/jó.
meggyőző.
-
dj_real83
csendes tag
Hali.lenne egy kérdésem, kerestem hátha másnak is lenne ilyen gondja, hogy a fenébe tudnám minél olcsobban összekötni a laptopomat ugy hogy a tv legyen a monitor, csakhogy a bonyolúltság a dologban az, hogy a laptopon vga kimenet van csak, a tv-n hdmi ,meg scart, meg rg bemenet van, tehát a legegyszerűbb megoldás kilőve.(vga-vga) van egy ötletem, esetleg vga-ból dvi csati vga ból dvi, és ebbe lenne bedugva ez.
Segítsetek légyszi!!!
-
TM^2107
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget, véleményt szeretnék kérni. Kb 80-100cm-es távolságra szánva mekkora méretű TV-t ajánlotok, amit leginkább monitornak szeretnék majd használni? 32-40" tartományban gondolkodtam eddig.
Ha esetleg típust is tudtok mondani, azért külön hálás lennék.
Köszönöm.

-
Daffni2
addikt
-
elodman
aktív tag
Köszi nagyon,
azonban érdekes, csak 4 ms sebességeltérésről olvastam, és
egy eh5000 hdtv elemzés szerint erősebben javasolt, mint a UE40ES5500, ha tesztjük hihető.Vagy más tesztoldalak a mérvadók?
Végül is nincsenek fergeteges játéksebességbeli elvárásaim, vajon igy már megtenné az eh5000 v. eh5300?
thanx, ave.
-
Daffni2
addikt
Mást igen, mert tutira alacsony az input lagja.
[http://www.mall.hu/led-tv-101-107-cm-kepatlo/samsung-ue40es5500?v=505093]
-
elodman
aktív tag
Haho.
smart, 3d nem érdekel,
160 e. Ft-os kerethez, főleg PC játékhoz, 2-3 méterről jó lehet:Samsung UE40EH5000 (kb. 110 e)
Samsung UE46EH5000 (kb 150 e.)v. mást ajánlanátok?
thanx.
-
CarryPotter
tag
Köszi a segítséget közben megoldódott. Viszont van egy másik problémám, nagy nehezen rájöttem hogy BD50 filmet hogyan kell powerdvd-vel lejátszani, ez eddig tökjó. De nekem szaggat!!!!! A TV-n szaggat a film, PC-ről játszom le, de nem gondolom hogy a pc-m vagy a tv-m kevés lenne hozzá. Nem folyamatosan szaggat, de olyan 20 mp-enként beszaggat egy picit és roppant zavaró! Régebben mindig erre gondoltam hogy majd a tv-t összekötöm pcvel, de most azon gondolkodom hogy lehet kéne vennem egy rendes media lejátszót?! Nemtudom akkor megoldódna-e a problémám.
-
nicu71
addikt
nálam van egy ilyen csati a tv-n,hogy" hdmi1-dvi",erre csatlakoztasd,és a tools gomb segitségével nevezd át pc-nek a csatlakozás nevét.
Másik megoldás,/marad ott a kábel,ahol bedugtad/ hogy ha ATI a kártyád akkor ott/catalyst/,ha inteles akkor az Intel segédprogramban lehet állitani a szélességen,magasságon egy csúszkával,gondolom Nvidiánál is igy van,tehát a dedikált vga beállitásai az elsődlegesek.
De az első megoldás a nyerő nálam elsősorban.
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Vettem egy ilyet: samsung ue40es6140 és szeretném összekötni a gépemmel. Szereztem egy HDMI-HDMI aranyozott 1,4es (vagy milyen...) kábelt, összedugom, és a problémám nekem is ugyanaz mint amit már kb 4 helyen olvastam, átmegy a kép a tv-re, úgy kezeli a pc mintha két monitor lenne csatlakoztatva (hiszen igy is van) és nekem megy a tv-n is (monitoron is) szépen "monitor kinézettel" az 1080p, viszont a tv levágja a kép szélét 1-1 centivel.. már nyomkodtam mindent, de semmi ötletem sajnos. Valaki megoldás?
-
silver87
tag
Sziasztok! Valaki kéne egy kis segítség. Egyik napról a másikra az UE40EH6030-as tv-m a fullHD-ból 1024-768-as felbontást csinált mint a pc másodlagos képernyője. Nem tudom a felbontást belőni, de htpc-t használok és szükséges a teljes felbontás. Emellett csak normál és szorakozás módot enged a képbeállításoknál. Eddig volt film, természetes meg kiemelt mód is. :S
VALAKI HELP
Köszi -
Qkac79
tag
Szia!
Ugyan már nem emlékszem, hogy hol lehet fellelni a Catalystban, mert azóta már nVidia-t használok, de nekem egy Philips TV-vel volt ugyanez a gondom. egy bizonyos pixel formátumot kell átállítanod. Ez a menü akkor jön elő a Catalystban, ha rákötöttél egy ilyen kijelzőt, és amire váltanod kell az az RGB 4:4:4 Pixel Format PC Standard (Full RGB).
Bocs, tényleg nem rémlik hol van a driverben, de szerintem megtalálod.
-
zjuhasz
aktív tag
sziasztok,
segítségre lenne szükségem:
Samsung d5500 tv-re kötnék pc-t HDMI-n. A probléma, hogy nincs kép a tv-n. Se akkor, ha csak a tv van rákötve, se akkor, ha egy monitor is rá van kötve. (a monitoron van kép)
Gigabyte GV-R645OC-1GI videokártya van a gépben. A tv korábban egy másik pc-re volt kötve, ott hibátlan volt, a kábel máshol kipróbálva, jól működik. Ha a videokártya d-sub kimenetét használva kötöm a tv-re, akkor megint csak minden jó. Ha hdmi-vel kötöm, akkor a w7 alatt a képernyőfelbontás menüben a 2 monitor látszik is, kiírja a rendes monitor típusát (dvi-al van a videokártyára kötve) és kiírja a másik monitorhoz, hogy samsung, tehát valamit érzékel... A tv menüjében a hdmi forrásnál (pc/dvi beállítva természetesen) semmit nem érzékel.
Mi lehet a gond? A tv romlott el vagy a videokártya hdmi kimenete nem működik rendesen?
köszi előre is... -
NoOzi
csendes tag
Na üdv mindenki! Vásároltam egy új videókártyat ami Radeon saphire HD6670 névre hallgat. hdmi kábellel kötöm a pc-t a sony bravia tv-re és itt jön a probléma óránként átvált a kép Pirosra illetve a legtöbb képfrissítésnél feketére az egész képernyő! ha kihúzom vissza rendbe jön vagy ha felbontást váltok akkor is. ölet,hogy ezzel mi tehető? az illeszkedéssel nincs gond. tehát csak a ki be húzás javít rajta.
Több szem többet lát alapon remélem itt valaki tud segíteni.
remélem jó helyen keresem a választ!Ja legújabb driver van feltéve rá. a tápom 420w produkál.
a kép illusztráció de ugyan ilyen az én problémám is. ugyan ebben a színárnyalatban stb

-
Matisz77
aktív tag
-
Aszem
aktív tag
-
Matisz77
aktív tag
Hali a segítségetek kérném Monitorom és egy TV van rákötve a PC -re, de a TV mivel kisebb felbontású ezért ott túl nagy a kép és nem látszik például a start menü meg felül sem teljesen! Gondolom ez a monitor és a TV különböző natív felbontása miatt van de szeretném beállítani hogy a TV -n is jó legyen a képméret! Valaki ötlet?
-
repepe777
csendes tag
ezt a 4 típust néztem ki magamnak cserélném a crt monitorom!
főként játékra filmek netezés és nem ártana a 32 coll ha tévéznék is rajtanekem a sony igéretes de nemtom az képes-e 1:1 hez pixelt analóg vga kábelen full hdban???
a dell jókis moncsi és igényes is de nem tuneres viszont ott van egyedül DVI-d csati ami digit jel és nem analóg mint a vga.
ha rányomok egy hifi sztereo videot analóg scart to vga kábellel mert a video tud kábeles analóg tvadást venni akkor tv is nem?? a gépet dvi-d vel kötöm a radeon hd 7850 rasony KDL32ex650 120eft led tv d sub pc full hd pc 1920x1080 60hz
Dell S2740l 93eft led monitor ips Dvi-D d-sub pc full hd
pana TX-L32E5 110eft led tv ips d-sub pc full hd pc xga.sxga.wsxga
Lg Dm2752D-pz 86eft led monitor-tv ips d-sub pc full hd pc ?kérlek titeket javalljatok valamit!!!
köszönöm -
f4cg80
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy laptopot,és szeretném a TV-re kötni. Adottak:
Laptop,Displayport-hdmi adapter,hdmi kábel,LG hdtv hdmi bemenettel.összekötök mindent,és egyszerűen nem veszi észre a TV(vagy akár a laptop),hogy egymáshoz vannak kötve,nincs kép a TV-n. Viszont érdekesség,hogy ha meg kikapcsolom a TV-t,akkor a laptop pittyen egyet(mint mikor usb eszközt csatlakoztatunk,hogy valami csatlakoztatva lett),és akkor már meg is jelenik a windowsban a monitorok közt,de csak kikapcsolt állapotban.
Kipróbáltam most másik TV-n,ott csak összedugom,és megy egyből,kiterjesztett asztallal..
szóval amin ment: Samsung 32" HD-ready
amin nem ment: LG 22" Full-HD
Nem találok semmi beállítást,ami erre vonatkozhat,de az LG semmi jelet sem lát belőle,a hdmi-módban ellenőrizze a jelkábelt felirat fogad.
Valakinek van ötlete,hogy mi lehet a hiba,vagy megoldási javaslata? -
Aszem
aktív tag
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte Gtx 560Ti videókártyám össze szeretném majd kötni egy Samsung EH6030 Tv-vel de a kártyámon csak mini hdmi csatlakozás van, de kaptam a kártyához átalakítót, ha szerzek egy 1.4 es hdmi kábelt és rákötöm a kártyára az átalakítóval működni fog rendesen? Úgy értem jó lesz a kép és hang is lesz? -
repepe777
csendes tag
SamsungUE32ES5000 led tv 2012 modell megfelelő monitornak használva?
-
Aszem
aktív tag
-
repepe777
csendes tag
-
Daffni2
addikt
Lehet a nagy TV nem is nekem való, vagy hamar megszokhatom?
Nem megszokod, hanem rászoksz!
Kisebb képernyőn már nem akarod nézni.
-
Aszem
aktív tag
Szia szerintem teljesen jó pcre az általad kijelzőt tv nem lesz vele gondod.A kábel is tökéletes ,de ha meg vagy őrülve és megteheted vannak jobb kábelek is a piacon.

A game módot is használhatod ha neked nem okoz gondot . -
HornedReaper
senior tag
Erre a kérdésemre esetleg tud valaki tapasztalatokkal szolgálni?

-
Aszem
aktív tag
-
Rexcor
őstag
RelakS: képaránynak 16:9 van beállítva.
Aszem: Köszönöm.

-
Aszem
aktív tag
-
Aszem
aktív tag
-
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó, a DisplayPort tud hangot kiadni, a DVI-nál ez nem szokás.

?

Monitorként használom!!