- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane
senior tag
Idézet:
Sikerült szétszednem a monitort, köszi xxxx!!
Nos, úgy néz ki megcsinálni is sikerült, legalább is eddig semmi jele a hibának.
Amit csináltam:
Kiszereltem a logikai panelt és az inverter panelt. Jól megtisztítottam a szalagkábeleket, majd próba.
Bekapcsolás után újra rossz volt a kép. Később észrevettem, hogy van még egy harmadik panel is, ami magát a tft panelt vezérli. Ez a panel gyári (Philips-LG) része. Ez úgy néz ki hogy ezen a panelen van egy aljzat amibe az a szalagábel csatlakozik ami a logic board-al van összekötve. Ezt is átmozgattam aminek az eredménye az volt hogy még az OSD menü is eltünt! Újabb erősebb mozgatásra pedig visszajött a kép mindenféle hiba nélkül tű élesen! Azóta a monitor szétszedve hibátlanul üzemel.
A gyanúm:A hibát valószínűleg kontakt hiba okozta. A kontakt hibát pedig a tft panel által termelt hőmérséklet eredményezhette.
Ha valakit érdekel akkor (amíg szét van szedve a monitor) lefényképezhetem azt a bizonyos csatlakozót!Köszi Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung S24A600NWU 24" 2560 x 1440 IPS Monitor
- 24.5" 2K 240Hz Monitor: Titan Army Monitor P2510S
- AOC AG274QZM - 240Hz, IPS mini-led, HDR1000
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest