- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyDeMarco
csendes tag
válasz
Grabovsky2 #3759 üzenetére
Helló,
igen jól néz ki a cucc, gratulálok. Tényleg igényes munka. Ha már ilyen jól állsz, és éppen említetted hogy belőtted a távokat, mondasz pár szót róluk? Ha jól sejtem 7"-es kijelzővel épült, nekem is pont azzal készül és jó lenne tudni neked mik jöttek ki. Esetleg a kalkulátorral utánnaszámoltál? Mik az értékek? Mik a távolságok? Milyen a fresnel? Stb...
Tegnap este még beletoltam a cipősdoboz-prototípusba a Power LED-et, meggyőző a cucc. Fresnel nélkül persze középen világos, a széleken sötét, de próbaképpen betoltam a fény és az LCD közé egy tejfehér fóliát, sokat javult a kép, persze a fényerő rovására. A többi teszt és állítgatás ma este, de most munkanap...
J.
szerk.: nézve a képeket a tiéfről, furcsa hogy messze van a fényforrás a szendvicstől. Nekem 180-as fresnel-re az alábbit adta:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest