- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
A váz elemei 15mmx15mmx8mmx1,5mm -es i profilból lett összeállítva szegecseléssel.
A fresnel szendvics (fresnel, lcd, fresnel) szintén ebből az anyagból és 15mm X 15mm es sarok profilbol lett összeállítva és csavarozva van a jobb beállítás miatt.
A lapok amik az optikát és a fresneleket, valamint az lcd-t tartja az mattított plexi lapból van.
Rengeteget szívtam a méretre vágással és a rögzítésekkel. De örömmel jelentem, olyan masszív, hogy rá is tudok nehezedni.
Igen az oldalborítást 0,8mm -es alu lapból tervezem, csak legyen meg mindennek a helye. Utána lesz levágva és rögzítve.
Itt jegyezném meg, hogy idáig az egész projektorom 11850Ft -ba fájt csak...optika 5000.-
lcd tv 4000.-
idáig megvett alu anyag, szegecs és csavar: 3000.-
A külső borítás ahogy kiszámoltam 3750 lesz, de ez még változhat.
Illetve még kell a led amit rendelnem kell, de elvileg egy 5000.- lesz az is.
Az erősítő és a táp már elkészült a ledhez korábban itthon talált cuccból, csak a végfok tranyókat kellett megvennem az pedig 1255.- volt.Már csak a csatlakozók kellenek.. na ezt még vennem kell.
Így talán tartani tudom a 25000.- max határt, amiért egy lámpa nélküli projit tudtam volna venni...
De így lesz egy multimédiás tv nézős projim, ami 2.1 es hangrendszerrel lesz ellátva. (200W)Ha minden jól megy karira már együtt mozizik a család!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest