Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
válasz
commanDOS #2656 üzenetére
Szerintem a monitor amit találtál,határeset 25ms-el,de még elmegy.Viszont az,hogy van ffc nem a legszerencsésebb választás.Én használtam pl egy hp-t is anno,volt ffc átkellett forrasztgatni az összes lábat és az elég macerás,előnye tutira nincs.(aztán LG re váltottam ahol nincs ilyen gond)Én inkább keresnék másikat,v.mi újabbat és gyorsabbat.
Az optika szintén nem az igazi,kicsi a fókusza és a lencse átmérője.Ezzel max egy kis darabját tudnád kivetiteni az lcd-nek.
A lencseátmérőd kb.36 mm. 100 (a gyújtótávolság mm-ben) osztva 2,8 (az objektív fényereje)=35,7 (hasznos lencseátmérő a gyújtótávolság mértékegységében!)
Ez bármely objektívre igaz.
Én amit használtam triplettet az 3,6/415 ös volt és nálam bevált.Szerintem hasonlót keress.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Google Chrome
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest