- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
CsizmaKo #2657 üzenetére
Értem, hát nehéz eset...
Találtam pár oldalt, ahol foglalkoznak ilyesmikkel.
Pl ITT van 120€-ért 7"-os kijelző meghajtó egységgel, mindenféle bemenettel, táppal, távirányítóval.
Ha a leírt paraméterek egyike sem kamu, akkor nem is annyira drága. Ezt talán már leddel is át lehetne világítani így a fresnellel is lehetne spórolni. De összességében drága lenne még ígyis15"-os monitorból sajnos nehéz jót találni, amit írtam az a többihez képest kirívóan jó.
Nagyobbat semmiképp nem vennék,
mert akkor már hűtőszekrényből is lehetne projit építeni...
40K lenne a maximális keret, ha ennyiből nem tudom kihozni, akkor bele sem fogok.
Jelenleg ŐrültÖdön-től várok árakat izzóra, mert azon is sok múlik.Ha lenne működőképes ledes megoldás, akkor akár olcsóbban is ki lehetne jönni, hisz nem kell annyi elektronika és legalább 4-5Kilót lehet spórolni a fresnel lencsén is. De ez megint az LCD méretétől is függ. Plussz még hozzá jön ez a rohadt jó forint árfolyam...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest