- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Valaki esetleg az én gondomra ?
Az a baj, nem is nagyon tudok a környékünkön olyan szakit, aki ilyesmihez érthet.
-
Voice24
őstag
Hali!
Nem pont tévé hiba (legalábbis szerintem), de hátha tud valaki válaszolni:
az lenne a gondom, hogy van egy Pioneer kompakt házimozim, és rakoncátlankodik a hdmi kimenete. Ilyenkor azt csinálja, hogy vagy villódzás-szerűen, vagy totál teljesen, el-el megy a kép, Van, amikor pár másodperc után magától visszaáll, de van, amikor csak a hdmi csatlakozó mozgatásával tudom visszahozni.
Érdekes módon arra is reagál, ha a tévében a bemenetnél mozgatom meg, de azt már nagyjából kilőttem, hogy nem a tévén van a gond, mert semmilyen más eszközzel nincs ilyen gondja, és a Pioneer bármelyik hdmi bemeneten (mármint a tévén) tudja produkálni ezt.
Biztosan valami kontakt hiba,de ez javítható valahogyan, vagy esetleg magát a kimeneti csatlakozót kell cserélni? Mondjuk az sem mindegy, hogy kapható-e alkatrész ezekhez a cuccokhoz. (BCS-222)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest