Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kocska89

tag

válasz axlrose32 #4763 üzenetére

Szia.

Jó persze javítható hiszen egyszerű mint a faék :) Primitív, konstrukciók. Én csak azon vagyok fennakadva, hogy az emberek megveszik az ilyen nevesincs készülékeket. Aztán amikor jönnek a mindenféle hülye hibák rövid időn belül akkor meg értetlenkednek, de hát új tv meg mekkora márka. Nem véletlenül volt olcsó azért az árért ezt tudja. Sharp jó az megint más téma, sharp tv nálam mint kishalnak aki hobbiból javítgat 1db volt az is törött kijelzős. Na abba minden benne volt ott ahol kell. Mainboard on rajt az árnyékolás, nem a papír vékonyságú, rendes fémlemez. Minden panelen ott vigyorgott a made in japan felirat. Nagy hangszórók, stb.

Még az olcsó tv-k re visszatérve. Ugye lcd kijelzőt nemigazán gyártanak sokan. Anno még Te is írtad sokszor ugyanaz a kijelző bennük mint pl egy samsungban. Olcsóbb megvenni az új komplett gagyi tv-t és átrakni a kijelzőjét a törött samsungba. Mint berendelni az új kijelzőt magában.

Nekem egyszer hoztak egy kibelezett neve nincs vacak tv-t csak a kijelző volt bent a t-con al meg a kábelek. Pont volt nálam egy ugyan ilyen kijelzővel szerelt smausng t-con hibával. Átrakom, feléled a samsu. Na akkor próbáljuk ki a gagyi tv ből származó kijelzőt a samsung ban saját t-conjával. Láss csodát megy. De szemmel láthatóan csúnyább a képe mint az eredeti kijelzőnek. Pedig teljesen megegyező típusúak verziószám minden... Én ebből azt szűrtem le noname gyártók a rosszabbul sikerül kijelzőket kapják. De ez csak egyszeri alkalom volt, lehet nem kellet volna egyből rosszra gondolni. Neked mi a tapasztalatod ilyen téren?

Szerintem legjobb példa a Samsung. Nagy részben a márkát kell megfizetni. Jó persze szebbek, jobbak a műanyagok, usb ről lejátszik mindent(amit pl az én sony KDL-40HX755 gépem nem...) . De a megbízhatóságban, alkatrészek, összeszerelés minőségén nem mindig látszik az a + pénz.

Na de Emberek egy a lényeg, vásároljatok! Ha valami elromlik azonnal kidobni! Leszaladni és venni egy új készüléket! Ez a fogyasztói társadalom igéje. :R

Új hozzászólás Aktív témák