- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
AND1
őstag
[L]http://www.lomex.hu[/L]
itt is van asszem... -
salazol
őstag
OFF
Ez is igaz, lassan kifogynak a soros és párhuzamos cuccok.
A laptopgyártók rájöttek, hogy ez piacvesztés, mert esetleg azért nem cseréli még le a laptopját a vállalkozó riasztószerelő, mert az újabbon nincs soros port.
Hát visszarakják többen.
De azért például modemekre még egy darabig szükség lesz (nem a nethez) és máig is a soros porti külső modemek a legmegbizhatóbbak.
Nemrég még olyan ISDN dobozokat szereltek fel, amin RS232 csatlakozás van.
Ezért irtam úgy, hogy REMÉLEM nem lesz igy.
Nekem hiányozna a soros és a párhuzamos port is.
ON -
tomcs
őstag
es sok ipari cucc van ami spec kulon gyartott isa slotos kartya, er vagy 10ensokx annyit mint a vadiuj gep amibe raknak.. lesznek ilyenekhez tovabbra is soros portok meg isa slotok is de 1 sima otthoni felhasznalonak semmi szuksege nem lesz ra. mobiltelokhoz egyre inkabb usb kabelek vannak, pdakhoz es fenykepezogepekhez is ritka a mar soros mint a feher kola.
-
salazol
őstag
OFF
Remélem nem lesz igazad a soros porttal.
A legújabb méregdrága laptopokon is megint megjelent az RS232 (az igazi, hardveres).
Ugyanis még rengeteg ipari és speciális cucc működik, amit dosos progival RS232-n kell felprogramozni, karbantartani.
Pl. Riasztórendszerek, telefonközpontok, autócomputerek, liftvezérlések, és sok ipari berendezés.
ON -
tomcs
őstag
-
Zyrt3k
csendes tag
Köszi segítséget. De engem csak csupaszon az LCD érdekelne.. Mert össze tudom én is rakni. Ha még tud valaki segíteni szivesen várom! :)
-
Zyrt3k
csendes tag
Érdekelne engem LCD kijelző a gépembe. Az elektronikai résszel még nem is lenne gond csak nem találok sehol normális lcd-t. :) ) Bár lehet venni bővítőkártyát de az megint csak pénzkidobás.
Vagy ha valaki annyira kira ebben a témában és összedobna nekem egyett az is megfelelne..
Ha van valami megoldás akkor Emailomra is várom a válaszotokat.. Köszi..
Aktív témák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest