Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
üdv.
Gyorsan végig khm''olvastam'' a topicot.
Nekem kb.: 98-ban műtötték a szememet ill mind a ketőt a Focus M-nél akkor volt diákkedvezményel 51 rugó/szem ...
(utolag írom ezt ide: de most a távollátásról beszélek azaz a - osokról)
1. Ha valaki arra adja a szemét hogy megműti annak akkor érdemes ezen gondolkodni ha már ''biztos benne'' hogy meg állt a szeme romlása (legalább is igy véglegesíthető a javulás sztem) ...
2. a szeművegtől még e világon egyetlen embernek nem javult meg a szeme ... a szeműveg: a tünet (látásprobláma) korrekciójára tehát hogy jól lásson az ember ... és nem annak javítására való
az emberek ott szurják el az egészet amikor a doki felirneklik (ált iskolába) 0,5 ös szeműveget (én az ilyen dokikkal szívessen elbeszélgetnék
a pillanatnyi (serdülökor, hanyag testartás, sok pc stb) szemromlásra ... mi történik : a szemizmok mivel a ''munkát'' elvégzi helyettük a lencse még továb lustulnak aztán jön az 1-es -2es szemüveg így tovább ...
na persze ezt nem lehet mindent egykaptafára ráhúzni de szerintem nagyon sok szemüveges így ''születik''
ha ilyenkor a gyerek fityiszt mutat a dokinka és inkább más utat választ (szemtorna, talpmasszázs stb)
én anno eljárkáltam talpmasszörhöz és így + szemtorna leszedtunk 2-3 dioptriát ... csakhát utána abbahagytam úgyhogy vissza is jött ... szóval kitartás és céltudatosság kell csak
fiatalok aki még teheti ne legyen a szemüveg rabja!
na most egyelőre enyi ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest