- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
2 hetig garantalom, h nem is akarsz kimenni nagy napfenyre s sokaig ''hasznalni'' a szemed, jo erzes lesz becsukva tartani, pl aludni, mindazonaltal nagyon fogod varni, h rendesen lass. Nekem pl nagyon lassan tert vissza a normalis latas, de ez nagyban egyenfuggo, orvosok azt mondjak, h akar 3 honapig is eltarthat, de kb 1 honap az atlagos ido, ami utan normalisan latsz.
Elnezest a hirtelen hsz-aradatert, de csak most kaptam meg a topicot -
steveetm
őstag
Én első héten nem csináltam semmi terhelést, másodikon már mentem megint edzésre, de csak a oanokat skipeltem, mint sprint meg durva erőnlét.
Nem is igazán az terheléssel van a baj, hanem eleinte gázos, hogyha szennyeződés kerül a szemedbe, szóval amig antibiotikumot kell csepegtetned, sztem az autószerelés mindenképp felejtős(huha, már nem is emléxem meddig kellett, talán egy-másfél hét).
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Steam topic
- Windows 10
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged