Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanita
újonc
Igen, nekem is fura; hogy ilyen jól kikorrigálták, de írtam, hogy valahol számítok rá, hogy kell majd szemüveg, fel is vagyok rá készülve. Talán az még egy plusz faktor az egészben, hogy mennyit, hogyan kompenzál be az ember agya. Eddig a 1,5 év alatt három havonta volt kb a kontroll, és mindenféle értékek voltak. Volt -1 is, -0,25, lehet, még most sem a végleges állapotban van… A PRK műtét után viszont nagyon sokáig egy speckó szemcsepp kellett, gyógyszertári; amit csak ott a klinika közelében levő patikában lehet kiváltani, nekem nem a szokásos Flucon volt. Sőt; nyáron (amikor egy éves volt a műtött szem) is kellett az a szemcsepp végig az uv miatt a bal szememre - előtte azt mondták, az a szem még nem gyógyult teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával