- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha az a cylinder érték, akkor nagyon alaposan faggasd őket és írásba kérd mit ígérnek. Az se tévesszen meg, ha azt mondják le van írva, és a pupilla tágító csepptől meg akkor nem tudod elolvasni, később meg nem találod mert sehova nem írják le. Nálam ez volt. Aztán többszöri kérdésre is kitértek a választól, míg nem határozottan kértem írásban, csak akkor derült ki mi van. Ha körbe kérdezel több klinikát szerintem lesz aki jobb garanciát ajánl ennél, most én is azt fogom csinálni. Azzal nincs bajom ha kétszer kell műteni esetleg, értem én, hogy kicsit problémásabb ez a cylinder dolog. De ez írásban is legyen meg szerintem.
Ettől függetlenül lehet, hogy bemákolja valaki elsőre a hibátlan látást, de jobb biztosra menni amennyire lehet. Ez a sasszemnél szerzett tapasztalatom, de a focusmed is egy kutya, ugyan azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest