- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
már a melóhelyről írok. van egy kis kettős látás, de elviselhető
műkönnyet nem írt, csak flucon cseppet.mondjuk nekem a melóm nem 100%-ban monitor előtti, úgyhogy emiatt nem kellett szabadság.
venember: nekem kb. 4-5 éve nem változott a szemem, pontosabban szubjektív mérési okokból +- 0,25D volt a változás, hol -2,5, hol -2,75 volt, -0,5 cylinderrel. de most úgy mérte, hogy nem cylinderrel csinálja a műtétet.
így 4 nappal a beavatkozás után a jobb szemem 100%-os, a bal 50, de nem a rövidlátó homályosság van vele, hanem inkább a még ki nem alakult felszín okozhatja.
-
tbs
addikt
2 hét, és közelre SOKÁIG (~1-2 hónap) necces lesz a látásod (rohadt fárasztó) ekkoráról korrigálva. Sok műkönnyet csöpögtess majd, az segít. Persze értelmesen, ne mosd ki vele a gyógyicseppeket.
Ha CRT-vel dolgozol, szerezz egy nullás szemüveget elé.
NG:
Hát, erről lemaradtam... Grat. Eee apróbetűk megkívánják a perfekt látást, mi..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest