Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4776) Marcsello31 válasza fojtviki (#4775) üzenetére


Marcsello31
őstag

Hali, az lesz, valami megoldás kel, mert sajnos nem megbízható a dolog, furcsa, hogy látnék én a lencsékkel gond nélkül, de valamiért az utóbbi napokban, főleg a bal, begyullad és szúr, lencse használatkor, Ha a szem műtét valamilyen színten esetemben megoldás lenne érdekelne, már ha bele fér a keretbe, Pedig látnék én velük de így hogy fáj akkor meg minek.
Most az lesz hogy pihentetni fogom ha kell egyhétig, ha javul vagy le jon a gyulladásróla hogy újrameg próbáljam vele a lencsét, de az a gyulladás valahonnan sztem rá megy. Én igazából már úgy vagyok vele hogy lszarom, melyik változat, de jobban orulnék, egy szemüvegnek mégha homályosan is látok vele, Addig is pihen a szemem. koszonom az 1ütt érzésed és a tobbiekért is kitartás1 Hát ez ilyen, Nem rég voltam mrin, más okokból, nincs agydaganat, nincs tumor, nincs stroke, és társai, nem ettől gyullad be. Gondoltam még a bőr gombásodására arcbőr, ami rá mehet elvileg a lencsén keresztül. Itt vagyunk a mai modern világban, és nincs még olyan opció, hogy látásérülteknek kamerával felszerelt szemüveg, ami a szem helyett fókuszál. Jav, sztem a szemem nagyít, és nem fókuszál lencse nélkül.
Ezért van az, hogy a telefonom kameráján lévő fókuszált képet jól látom lencse nélkül.
Na majd A dokinak ezt is elmagyarázom, hátha adhat kiindulási pontot. Nem is tudom, hány dioptria vagy melyik az a verzió ahol pl a képet kicsinyíti a szemüveg? :) _mobilrol irtam_

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.