- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
válasz
hdekakas #4204 üzenetére
Megnézte az a dokinő, aki műtött. Mindkét szememen maradt 0,25 cylinder, ami elhanyagolható. A bal szememmel az a gond, hogy pont a pupilla előtt van rajta egy hámsérülés. Valószínűleg legutóbb, mikor nagyon kiszáradt és reggel kinyitottam, akkor felsértettem. Ennek ki kell simulnia idővel, csak ez megint sok idő, sokáig tart. Kaptam megint Efflumidex cseppet a balra és 3 óránként kell csepegtetnem a műkönnyet.
Ha ez nem oldja meg, akkor tavaszal lekaparja a hibás réteget (kb. mint a PRK műtét elején) aztán majd újraépül a hám. Remélem, ezt azért sikerül elkerülni és megjavul. Addig havonta kontroll.Egyébként most, hogy kevesebbet csepegtetek, mintha jobb lenne. Meglátjuk
A tiéd viszont elég gáz, a korrekciós műtét után rosszabb lett? Azért az durva. És mivel bíztatnak? A műszeres mérés is kimutatta a 1,5 dioptriát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged