Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabriobarat
tag
válasz
mmarcim #4390 üzenetére
Szia! Egy próbát megér.Esetleg megemlítheted a fogyasztóvédelmet, vagy ha nagyon nem tetszik nekik, kérd el a panaszkönyvet, az mindenhol van.Ha online vetted akkor kicsit bátrabbak, de ne hagyd magad, itt is említsd meg a fogyasztóvédelmet ha nem olyan a hozzállás, ember függő, cég függő...Alaposan gondold át, ne tudjanak belédkötni.Ha semmi külsérelmi nyom nincs a tableten akkor szerintem ok lesz, elvileg nem lehetne gond a gariztatással.Azt ne mond, hogy már rég ilyen volt a tab.Egy hónapig tuti tab nélkül maradsz.
-
cabriobarat
tag
válasz
mmarcim #4382 üzenetére
Ez lehet hardveres hiba nem? Ha van rá gari érvényesítsd.Mivel még nincs ilyen tabom nem tudok segíteni.Lehet vissza tudod állítani "új" állapotába amit nem vesznek észre.Nincs ötletem...hardveres hiba alatt touch panel hibára gondolok, repedés amit nem látsz szabad szemmel.De ha repedt vagy elengedett a ragasztás valahol akkor feszülhet.Nagyon finoman ha a tab két oldalán megpróbálod ellentétes írányba feszíteni és elkezd szórakozni rögtön akkor én azt mondom tuti repedt, vagy a vezető ragssztása elengedett.Én régebben úgy jártam egy tabbal, hogy többször alkoholos szerrel pucoltam ami szép lassan feloldotta az érintkező ragasztását.Ahogy mindig a touchpanel szélén megállt a kis alkohol"ablaktisztító" úgy ette be magát a panel alá....Nem esett le a tab? Nem nyomtad túl erősen valamikor? Passzolok..m
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest