Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
togateam
senior tag
Lehetséges hogy megfelelő a 8i-hez is mert találni olyan touch drivert ami mindkettő készülék driverét használja,de ha mégsem menne akkor szívesen "kölcsönveszünk" téged 1 hétre hogy tesztelt a 8i-re szabott telepítőt
Szerk: nem neked akartam címezni hanem a számomra olvashatatlan nevű kollegina/vagy kollégának
-
3shae
aktív tag
Nekem nem működik.. Nagy reményt fűztem hozzá, de sz.r az egész. Próbáltam többet is, a play áruházból de mindegyik szutyok. Ezek az androidos szarok, de tényleg amikor az áruházban nézegettem a hasonló programokat mintha egy kínai piacon lettem volna, használhatatlan szar gagyi mindegyik.
-
togateam
senior tag
Akkor nem ezt kellet volna venni hanem olyat aminek külső tápellátása van pl 10i.
Ha az ember tudja hogy mire akarja használni akkor aszerint kell vásárolni.
Mennyi ilyen vackot adjak? Van még gesztus egér billem is de mindig a sima xerox által feltalált bill+ egér a legjobb,a többi csak pénz kidobás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest