- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Na, nekem ugyanez volt a problémám pár hete, s hülye fejjel beszereztettem egy ilyen USB-link kábelt (BAFO BF-100C), merthogy azzal majd milyen jó lesz a laptopra pakolászni... 8k HUF környékén van az ára, egy kétméteres USB-végű drót, aminek a közepén van egy műanyag dobozka.
Na, először is ott kezdődött, hogy van hozzá szoftver, ami egy kétablakos fájlkezelő izé, s csak ezen belül látják egymást a gépek (mindkettőn futnia kell)... Sejtheted...
Úgyhogy én végül azt csináltam, hogy fogtam egy UTP-kábelt, s mivel a laptopon és az asztali gépen is van hálókártya, azon keresztül kötöttem össze őket. Ha érdekel a dolog, akkor a kábel bekötését itt [L]http://www.klix.nl/helpdesk/techdocs/utp.htm[/L] tudod megnézni. Ez így (ha hálókártyák vannak) csak pár száz forintba, meg egy kis barkácsba kerül, s nem kell hozzá semmi egyéb.
Az infrakapu szintén pár darab ezres, bár nekem az szóba sem jött, mert nincs a laptopon ilyen. :)
Sok sikert! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest