Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1458) rlazol válasza Kalandor (#1312) üzenetére


rlazol
addikt

hát én most keveredtem vissza a topicba, pedig a partynak egy hete vége... :) munkamunkamunka meg egyetem meg vizsgafelejtő party... :DDD
nagyon köszönöm a szervezőknek a príma partyt, Maxwellnek ezer hála a videokariért és mindenkinek :R , hogy eljött! és sajnálom, hogy nagyon lámer voltam, remélem, senkinek mentem az idegeire, főleg szentynek nem... (igyekeztem a lamerséget némi türelemmel egyensúlyozni, nem tudom mennyire sikerült.)
sajnálom, hogy nem tudtam maradni takarítani, de sajna ügyetebe kellett mennem..

Íkkor úgy éreztem, hogy az fps-ekből nekem most egy darabig elég, azt hiszem a nyári megaprtyra benevezek! Ámbár, őszintén szólva kicsit csalódtam a game-kban. bármelyiik régi járékban (stunts, Wolf3D, LHX, warcraft stb) nagyobb kihívást találtam, mint ezekben, hiába a csoda grafika. De a legjobb grafikája magasan a két hölgynek volt. ;]
De hálóban nyomni, csapatban... QL!!! Főleg a zászlórablás tetszett a BF1942-ben... :C :C

És legközelebb már installálva lesz vmi videokari, hogy ne legyen olyan gond, mint most.
winter_hun - nem intézük az install CDt amit ígértem... mindketten elfelejtettük, pedig hányszor kinyírtuk egymást! (főleg Te engem).
westlake, ha nyárom is nyomod a táncoshelyikoronáskurva szöveget, nem állok jót magamért... :DDD

nyári hely: Pecsa kisterem? egy haverom a múltkor a szülinapjára bérelte ki, nem lehet olyan nagyon drága, nem milliomos család.
PROJI-t tudok hozni, ha szóltatok volna, már most is lett volna, itthon volt).
File szervert talán én is tudok majd hozni, de egyenlőre úgy néz ki munka lesz akkor mind a 750 GB-ján. :( (az én gépemen viszont vsz lesz kb 200-250 Gb szabad hely, ha az segít).

mégegyszer köszi mindenkinek!

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.