- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
válasz
Pillerb #1093 üzenetére
Jól mondod ,de a fenti hozzászóló is nagyjából.Kalmis nevű felhasználó-barátom ,akinek 372 klónt építettünk a Sulyoknál látott ,sajnos én is hittem neki... Hyway hengerszettet választottuk ami 30 ezer volt pluszba a 100 ezres géphez.372-es videóban a leggyengébben szerepelt.Pedig elvileg Big Bor henger tehát egy tuning szett..
Rá kellett jönnöm ,csak saját tapasztalatban bízhatok videósok úgy vernek át ahogy az érdekük megkívánja.A sors fintora,ugyan ez a barátom a Sulyok videó alapján vette meg az ominózus Villagert is... na ezért váltott csatornát ....István ha olvasod erősíts meg!! Mondjuk mindkét gép új gazdára talált ,a 372 vel meg vannak elégedve ,180-as Stihl után egy álom a tűzifa darabolás vele-71 éves a tulaj ,nem siet sehová.Villit is imádja az új tulaj de kézbe nem fogta még szerintem marad ott nálam ,a fickó Németben él ritkán jár haza.Nem is tüzel fával .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest