Hirdetés

Aktív témák

• aDM|RaL^

őstag

Újra elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy írjak ide, a naplómba. Eddigi eseményeket nemtartottam úgy publikusnak, vagy érdekesnek. De megint szembesülnöm kellett az emberi lények egy újabb érzésével, a féltékenységgel.

Végre 1 év után sikerült társat találnom, aki az első hetekben nem tűnt olyannak amilyennek először gondoltam, de utána rájöttem, hogy pontosan olyan mint amilyennek képzeltem, és mennyire szeretem. Végre egy pici fény jutott az életembe a sok sötétség közé.

Mitmondjak, eddig senki se hajtott rá, de olyan 3 év után, egy véletlen folytán sikerült összejönnöm vele. Erre még létezik olyan ember, aki rá akar most hajtani, amikor látja, hogy van barátja, és mennyire szeretik egymást. Képes volt velem barátkozni azért hogy megszerezzen ezt azt róla. És a közelébe férkőzzön. Még jó hogy a csávónak esélye sincsen, de engem fel tud ingerelni egy keveset ez az egész. És a csávó még a tudtomra is adja hogy ''le akarja nyúlni'' a csajom, és hogy ezt fel is vállalja meg mittudomén... el is hányom magam rögtön.

azt hiszem ennyi. majd még írok. nemtudom teljesen megfogalmazni ami bennem zajlódik.

Aktív témák