Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WhiteWalker

nagyúr

válasz w.miki #56 üzenetére

Én pont lakásfelújításbannvagyok benne , szinte nulláról indulva. Hasonló cipőben járok , mondok pár javaslatot azt meglátod.

- világítás : szerintem teljesen szubjektív, így nem tudok mit mondani , viszont a legtöbb helyen , Obi , IKEA , Möbelix , stb , elég egyforma a felhozatal , itt körbe tudsz nézni. Vagy a neten kimondottan lámpa szaküzletek oldalain.

- ágy/kanapé: itt is sok a lehetőség , járd körbe amiket tudsz , próbáld ki , melyik kényelmes , U vagy L alakú kell nem tudom. Itt is millió választék van , személy szerint ami nekem tetszett bútorbolt és jó áron volt az az RS bútorbolt.

- fürdőszoba/szoba szekrény: én asztalossal csináltatom , minőségibb anyagokból rakja össze legalább és személyre szabottan. Egyenként itt is millió választék van.

Szóval olyat kérdezel ami abszolút szubjektív , helyetted nem tudunk dönteni, körbe kell járni sok üzletet , hol van épp akció , nem lehet ezt egy nap alatt letudni.
    Pl: most a Jysk-be jár le akció 8-án , után indul egy következő. Ilyeneket kell kifogni.
    Vagy a múlt héten volt a Möbelixbe is akció.
    Szerintem ne kapkodd el , fordits rá több időt .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés