- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
mokalade #310 üzenetére
A "megszuntetos" salatatorvenybe allitolag belevettek, hogy arra amit a szerzodesen felul fizetsz, arra nem jar alltam... pontosan nem tudom, keresd ki a torvenyt vagy kerdezd az ltp-det. En csak a korabbi szabalyokkal vagyok sajnos kepben, es igen, akkor me'g jart ra, kiutalasi idoszak 2 egesz honapjara is, kaptunk igy meg megtakaritast.
-
skristof
tag
válasz
mokalade #258 üzenetére
Hali!
Nem tudom mindenre a választ, nekem ERSTE csopbeszedésen van, viszont sajnos semmi online felületük nincs - tudtommal.
Évente egyszer kapok egy elszámolót postai úton, azon vannak a befizetések és ennyi.Mostanában egész sokat fejlődött az Erste-s MobilBank, lehet pl QR kóddal utalni meg push notival elfogadni tranzakciót, szóval az a fele szerintem frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest