Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
hello,
ha az apeh ajánlva küld levelet, konkrétan az illetékkel kapcsolatban, a kézhezvételtől számított 8 napon belül kell válaszolni vagy onnantól 8 nap amikor feladták?
-
brownus
veterán
sziasztok,
megjött az apeh szerelmes levele; az illeték 434.000huf (sok-sok szitok szó az államra és az apehra, kérdem én, miért??)
Mit írjak a levélbe, hogy engedjenek belőle vagy sok részletben fizethessem ki nekik??
-
brownus
veterán
nekem az elsődleges szempont az volt, hogy közel legyen a központhoz. az oktogon, nyugati, Kossuth tér kb. 15-20 perc. a munkahelyem is félórára van.
itt úgy is csak pár évig leszünk.
ja, és ma reggeltől hivatalosan is enyém a lakás mert megtörtént az átutalás az eladónak
nem tudom érdekel-e Titeket, de leírom, hogy kábé mire és mennyire kell számítani:
(8ker. szigony utca, a Pázmány épülete mellett, 80-as évek elején épült panel. 48m2, és 2m2 erkély, 6.emelet)
most nem mert otthon vannak az iratok, fejből már nem tudom pontosan az adatokat. -
brownus
veterán
válasz AMD Power #1674 üzenetére
hi,
én 9,9-ért veszek egy 50 m2-es panel lakást. és 8,9-et kell felvennem az erste banktól vagyis kellett mert tegnap hívott a srác a bankból, hogy megkaptam. (jíhááááááááááááá)
az adásvételi szerződésben szerepel az, hogy vételár előleget adtam az eladónak (1m). hogy más bankoknál, hogy van nem tudom. itt elég volt az 1m.
ha már ott lakunk akkor egy logout-os cikkben leírok mindent -
brownus
veterán
hi,
lakás vásárlás előtt állok, az erstétől lesz a hitel. mit érdemes manapság deviza vagy huf alapú hitelt felvenni? 1-2 hónapon belül lesz a dolog. most erős a forint ugye, meg ha az istenek is úgy akarják akkor 5-10 éven belül mi is eurót fogunk használni. és a hitelem 25 évre fog szólni. eddig a svájci frank vezet
milyen plussz ktg-ek merülhetnek fel a lakás birtokba vételéig?
-értékbecslés
-ügyvéd díj
-tulajdonlap kikérés
(-ha már enyém a lakás akkor az illeték)
-még vmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest