Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Tömegközlekedés sem jó mindenhol. Damjanich-Dembinszky környéke, ahol csak a troli jár nettó szívás. Metrók már pont kellemetlenül messze vannak gyalogszerrel, a troli meg egy csomószor fennakad az egyirányú utcákban.
Én a Síp utca elején laktam 6 évig, még akkor, amikor nem volt ennyire erős a bulinegyed rész, az mondjuk közlekedés szempontjából valóban egy álom volt, és azon a részen a közbiztonság is kiemelkedő volt akkoriban (a zsinagóga udvarára nézett az erkélyünk... )Just a simple Lineman...
-
_NCT
addikt
VI. ker detto ugyanez szerintem és nem a csilli-villi részről beszélek, hanem a körút-podmaniczky-andrássy által körbehatárolt területről. Nem egyszer láttam a szondi és andrássy közötti részen reggel kulázó munkást, de úgy en bloc a kutyaürüléket sem dívik összeszedni. A nagykövetségek utcái, opera etc rendbe vannak tartva úgy ahogy, de a többi rész hát….Kiábrándító, parkolás ott is lottó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest