- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenly
tag
válasz
Ezekiell #18193 üzenetére
Nem olvastam Csabroncka cikkét, de én tavaly Novemberben végtörlesztettem és ugye a márciustól a móratórium időszaka alatti kamatot is bevasalták kőkeményen Hiába panaszkezeltem csak 1 hónapot vesztettem és plusz egy havi esedékes kamatot felszámoltak.
Régebben olvastam h rosszabb ha nem fizetsz összességében ha simán ugye futamidőn tartaná valaki a hitelét.
Ez most se rád se rám nem igaz mert végtörlesztünk.
NADE leírom h miért fogsz rosszbbul járni a moratóriummal. A kamatot bevasalják vagyis azt hihetnénk akkor pont ugyanott vagy. De a végtörl. díja a tőke bizonyos százaléka sok esetben. Az meg ugye a mor. miatt nem csökkent egy dekát sem.
Remélem érthető.
Szóljon ha valaki móratórium alatti végtörlesztésnél nem fizette meg a kamatot mert kíváncsi lennék h sikerült elérni...
Addig urban legend... -
Csabroncka
addikt
válasz
Ezekiell #18193 üzenetére
Hitellel bekerülsz a KHR listára, csak nem mindegy, hogy + vagy - adósként vagy fent! Egyébként elírtam, 1 évig őrződik meg!
A te eseted a tipikus példája annak, hogy elhitted, hogy át lehet baszni a bankokat vagy az államot!
Nekem is jobban megérte volna MÁP+-ba pakolni a törlesztőm, de nem tettem - gondolván arra az örökérvényű mondatomra, hogy az állam és a bank mindig jól jár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest