- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Real_Necro #2239 üzenetére
A hatarido nem feltetlen a teljesites ideje, nem ertem miert kene a hataridonek korabbinak lennie. Ha nekem azt igerik hogy legkesobb januarban jonnek, de decemberben van egy szabad napjuk es megcsinaljak, miert ne szamlazhatnak le es fizethetnem ki decemberben? [Barcsak itt tartanank...]
(Mar ha a szerzodesbe foglalt, munkak teljesitesi hataridejerol van szo, a szamlan a fizetes teljesitesenek hatarideje szokott lenni, az mas, bar az jellemzoen a kiallitas napja vagy max. plusz par nap.) -
bb71
őstag
válasz
Real_Necro #2216 üzenetére
Izgalmas... mi 4-én este küldtük be, előzetesen mára számítottam, a te bejegyzésed is ezt sugallja előre.
-
Azharel
aktív tag
válasz
Real_Necro #1017 üzenetére
A szakmája stimmel, de a kata-s tevékenység szám szerint csak fűtés szerelést végezhet. Azért vagyok rá kíváncsi, hogy ilyenkor mi a helyzet, hogy ad nekem számlát mert feltett szándéka hogy adjon.
-
zoger
tag
válasz
Real_Necro #1001 üzenetére
Készítünk új kerítést, de csak a szomszéd felöl. Ez a motor a már meglevő kapura menne.
-
válasz
Real_Necro #990 üzenetére
Semmi extra, a második projektet felviszed munkadíj nélkül. Mikor mindennel végeztem, akkor elkezdtem összerendelgetni egy csomó apróságot, villamos hálózat felújításához, és redőnypalást cserékhez, amiket én végeztem el saját kezűleg. A webshpoktól kapott számlákat egyszerűen felvezettem mint anyagköltség, és ennyi. Többlet persze nekem is volt munkadíj oldalon másik projekt miatt, azért tudtam ezt így megtenni.
-
DougButabi
tag
válasz
Real_Necro #919 üzenetére
Elég sokszor leírtuk már itt a fórumban, hogy lehet vállalkozói szerződéshez nem köthető anyagszámlát leadni.
-
Jovanny2
őstag
válasz
Real_Necro #917 üzenetére
Erre tökéletes lehetőség a hivatalos e-mail cím.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest