Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Kutyák tappancsát, orrát lehet argánolajjal kenni, ha száraz? Emberi bőrápolásban használják, innen jött az ötlet.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
chihuahua keverék kutyusomnak van a mellkasán egy nagyobb zsírcsomó. Dokik azt mondják nem kell vele törődni, de amúgy engem zavar.
Ti leszedetnétek? Vagy nincs értelme, úgyis visszanő? Mi a tapasztalat?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Van egy chihuahua keverék kutyusom, akinek vissza-visszatérő kötőhártyagyulladása van. Diófalevél teával törölgetjük a szemét, illetve Tobradex szemcseppet kap napi 3x, de most nem igazán akar elmúlni.
Kedden visszaviszem a dokihoz, de találkozott már valaki ilyen makacs gyulladással, ami 4 hét alatt rendbejön nagyjából és utána visszajön? Az első két hétben nem volt annyira gáz, el is múlt neki, de most pár napja megint visszajött és az egyik szemét már szinte ki sem nyitja.
-
Aaron14
őstag
válasz jézusom #37612 üzenetére
Pár napja kapta fel a lábát párszor, de akkor nem tűnt fel, hogy be lenne neki dagadva. Ha darázs lenne, már elmúlt volna szerintem.
Ma eljövök előbb a melóból és elviszem dokihoz, nézzen rá.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Kis chihuahua kutyusomnak így be van dagadva az egyik lábujja. [kép]
Ez mitől lehet? Nem láttam a lábujjában semmit. Holnap elviszem orvoshoz, csak érdekelne, találkozott-e már valaki hasonlóval.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
PetChef-ről mit gondoltok? Szeretnék a kutyusaimnak kicsit változatosabb étrendet és az állandó táp mellé ez jó ötletnek tűnik, de nem biztos, hogy az, ezért kérném ki a véleményeteket.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Alusky #36762 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy bármilyen más, alacsony zsírtartalmú táppal, illetve a Royal-t én se szeretem, de a doki szerint ez a táp van kimondottan hasnyálmirigyes kutyáknak és ne adjak neki mást. Nyilván én meg hallgatok rá, mert nem akarom, hogy baja legyen.
Mondjuk most pont elfogyott és másik alacsony zsírtartalmút kapott egy nap. Rögtön be is falta az egészet.
Van esetleg más ilyen, kimondottan hasnyálmirigyes kutyáknak ajánlott táp ami ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy 5 kg-mos chihuahua keverék kutyusom, most lesz 10 éves. Sajnos valami probléma lehet a hasnyálmirigyével, ezért a doki a Royal Canin Low Fat Intestinal tápot javasolta, de nem igazán szereti.
Szerintetek ezt mivel lehetne felturbózni neki? Természetesen ami nem zsíros, egészségtelen és ehet így ezzel a problémával.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Kis testű kutyus miatt szeretnék otthonra rámpát vásárolni. Használ valaki itt valami hasonlót? Van esetleg ajánlás?
-
Aaron14
őstag
válasz Pawaja79 #36407 üzenetére
Én pont a Sánta Kutyát akartam javasolni, mert eddig nekünk minden rendben volt. Drága, de sosem volt a kutyáknak semmi problémájuk műtét után és nem traumatizálódnak. Mondjuk most mi is ott hagytunk 140.000 Ft-ot, de olyan sok a kókler, hogy én inkább kifizetem, mintsem bajuk legyen!
Én amúgy már Cegléden élek két éve, mégis visszahordom őket oda, mert ami itt van, azt hagyjuk is... Csak hullanak a cicák, kutyusok...Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Chihuahua keverék kutyusomnak veseköve van. Azt mondták a dokik egy hónapig diétázzon, kapott Royal Canin Gastrointestinal Low Fat tápot, amiből persze alig eszik. Mivel lehetne neki ezt egy kicsit felturbózni úgy, hogy zsírszegény maradjon, de meg is egye?
Illetve régebben kapott Virbac Veggiedent Fresh fogtisztító rudat, szerintetek ezt ehetné továbbra is vagy ezt most hanyagoljuk?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Van két kistestű kutyusom, egy keverék és egy chihuahua. Legutóbb olyan tablettát kaptak, ami szívférgesség és kullancsok ellen is hatásos. Szerintetek, ha télen csak pisilni, kakilni mennek ki az udvarra, meg néha-néha egyet sétálni a városban, akkor is indokolt ennek a tablettának a tovább szedése? Nem terheli meg nagyon a májukat?
Most szúnyogot pl. egyáltalán nem látok. Kullancs hála Istennek sosem volt bennük, bolhásak is talán csak egyszer voltak.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Bencus88 #34590 üzenetére
Még csak 3 hét telt el. Ennél több időre van neki szükség, hogy megtanulja, mi a helyes. Szép lassan ő is hozzászokik. Ettől függetlenül később is simán előfordulhat, ha pl. este valami sósat adtok neki, alvás előtt teleissza magát, majd éjszaka kilopózik pisilni és ti csak a már felszáradt nyomokat találjátok meg pár nap múlva.
-
Aaron14
őstag
Köszönöm szépen! Sajnos a kis csivi elég visszahúzódó, félénk. Volt, hogy még az első fogai közül is alig tudtam a látható kajamaradékot kiszedni.
Megpróbálkozok először egy manuális Curaprox gyerek fogkefével, meg van itthon beaphar máj ízesítésű fogkrém. Hátha tudok javítani a helyzeten. Nem szeretném, ha több fogát kihúznák.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Van egy két kilós kis csivavám, aki sajnos elég hajlamos a fogkőre. 2 hónapja volt teljes fogkő eltávolításon, azonban a szemfogain már most látom, hogy sárgás lepedék képződött. Enni úgy adok nekik (ketten vannak amúgy ), hogy egyik nap Real Nature konzervet kapnak, másnap Taste Of The Wild szárazat, jutalomfalatnak Real Nature szárított lazac csíkokat és esténként a Virbac Veggiedent rágócsíkot. Olykor-olykor kapnak csontot is, de félek, hogy a picinek hamar elkoptatná a fogát. Ezt a dentál csíkot is elég hosszú ideig rágja.
Szerintetek ezt a sárgás lepedéket mivel tudnám leszedni a fogáról? Szegénykének már ígyis több fogát ki kellett húzni, mert nem voltak jók és elkezdett picit sorvadni az íne.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Bencus88 #34466 üzenetére
Nehogy pelenkára szoktasd, mert pl. a mi csivavánk azóta az összes szőnyeget pelenkának nézi. Hiába viszem el sétálni, hiába engedem ki reggel és este az udvarra, ha kell neki, akkor simán a szőnyegre nyomja, mivel azt hiszi, az a pelenka.
-
Aaron14
őstag
Julius K9 pórázt szerintetek merre lehet vásárolni személyesen Budapesten?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Staffinknak ínszalag szakadása van a bal hátsó lábában és sétáltatásnál már ropog a térde. Sajnos műteni még nem lehet az izomsorvadása miatt. Szerintetek egy ilyen segítene neki? [link] Vagy inkább ilyet lenne érdemes venni? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Írtam már korábban a Staffordshire Terrier-ünkkel kapcsolatban, hogy a feje bal oldalt behorpadt és a bal hátsó lábát nem igazán tudja használni. A doki azt mondta rágóizom sorvadása van, plusz ínszalag szakadása a lábában. Kapott szteroidokat, hogy a gyulladás lemenjen és utána műthető állapotba kerüljön a lábával.
Tegnap azonban elkezdett furán járni, mintha kúszna. A lépcsőre nehezen tud felmenni, el-elesik. Ma elvisszük újfent dokihoz, viszont titeket is szerettelek volna megkérdezni, tapasztalt-e valaki a saját kutyáján hasonló tünetegyüttest? Mi lehet ez?
-
Aaron14
őstag
Igen sajnos, ezt tapasztaltam, csak valahogy sosem jutott eszembe lecserélni pórázra. Ráadásul én egyszerre két kutyát szoktam sétáltatni, ami még tovább bonyolítja a helyzetet. Na ez felxivel egy rémálom. A kutya is teljesen máshogy viselkedik, mikor pórázon van. Sokkal kezelhetőbb.
Köszi mindenkinek a segítséget!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Koszonom a tanacsot!
Most surgosen kellett egy poraz, mert a flexi tonkrement es azt mar nem szerettem volna. Bementem itt a kornyeken egy kutyaboltba es egy 120x20-as porazt vettem.
Szerintetek [ez] igy nem sok neki? A boltban azt mondtak 4 kilo felett rendben van, nem nehez neki, de azert kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is.
Egyebkent a poraz nekem kenyelmes, de a lenyeg, hogy neki az legyen.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Zooplus-on néztem ki egy pórázt a keverék kutyusomnak. 5kg súlyú, de elég masszív kutyus. Szerintetek ez a póráz jó lenne neki vagy túl nagy lenne? Azért tetszett meg, mert állítható és eddig csak Flexin sétáltattam, most váltanék.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Van egy 7 éves staffordshire terrier-ünk, aki felkapja a bal hátsó lábát, csak akkor teszi le, ha megáll. Kihívtuk az orvost, azt mondta izületi gyulladása van. Kapott gyógyszert, de nem hatott, így hétfőn elvisszük másik állatorvoshoz. Közben ma észrevettük, hogy a feje bal oldalt, mintha be lenne horpadva.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Elképzelhető, hogy ilyen gyorsan elkezdett a lábában és a halántékánál is sorvadni az izom?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ket chihuahua-m van, nyaron volt szivfergesseg tesztjuk, ami negativ lett. Azota ketszer mar biztos kaptam milbemax-ot megelozes keppen, viszont nem emlekszem az utolsot mikor kaptak pontosan.
Szerintetek igyis beadhatom nekik a gyogyszert, vagy inkabb teszteltessunk elotte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest