Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Ne haragudj, de kidoltem a rohogestol
Lelemenyes egy fajta az biztos.A szomszed is szolt mar nekunk, hogy reng a konvektora, amikor ugat a Gonzo az ablakahoz kozel. Raktam oda egy darab nadszovetet, hogy ne lasson oda es talan ne is ugasson, de mar elkezdte lebontani.
sp@rtan: jo otlet! Van nekunk is egy szep fekete k9 bor, de nem hasznaljuk. Allandora a fojto van rajta, orzovedon es a hatarban pedig a ham.
-
kircipeti
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Gondolom faterodek nem nevettek ezen ennyire
Mi volt az utolso cselekedete, amitol vegleg betelt a pohar?fero02: a szeme sem all jol, akkora rosszasag lehet. Fulvedo nem fog kelleni telire neki
gazdagon ki van belelve.sp@rtan: a nyakabol a salat leszamitva kezd komoly abrazata lenni. A napelemes lampat meg nem kezdte el vizsgalgatni, hogy mitol vilagol az ejszaka?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Valahogy igy gondolom én is,nagyon jól elvannak egymással,annyira,hogy most már kb fél méterre egymástól alszanak.A játék meg néha eldurvul,a kutya vinnyog,a macska nyávog.

Igen Bob nem egy apró cicus,szép nagyra nőtt.De bolond volt,mióta Oprah itt van,azóta nem hisztizik,nem csinál rumlit.

sp@rtan:gyönyörű

-
iwu
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
ne is mond. a szomszédok hoztak valami picur kutyát 2 hete, ma láttam, jackrussel hez hasonlít, vagy talán az is...
De a lényeg, 1 héten keresztül 0-24ben vonyított, sírt, "ugat"-ot...nem sokat aludtunk, az biztos
ma reggel odajött hozzám a kerítéshez, 12 hetes a macskám, és picit nagyobb
üdw,iwu -
kircipeti
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Szerintem a kert van veszelyben

Legalabbis hallottam olyanrol, aki lenullazta a komplett kertet es megtalalta az osszes lyukat a keritesen. A gazdik megerositettek a keritest, de arra mar nem gondoltak, hogy a kerites alatt is kiassa magat...Felenk is van ket beagle biztosan. Az egyiket egy par nm-es, kis ketrecben tartjak egy hatso udvarban. A masik utan meg regen mindig szaladgaltak a gazdaik, de mostanaban mar nem latom oket.
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Tudtommal hajtóvadászatokra tenyésztették ki a fajtát, mégpedig úgy, h. amelyik nem üldözte kellő ideig a vadat, azt lelőtték, s csak a maradékot szaporították tovább.
Szóval, ha szagot fog, kevés kerítés tudja megállítani.

Ellenben nagyon aranyos, gyerekkedvelő, szelíd jószágok.

-
sp@rtan
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Nagyon aranyos! Sok sikert hozzá, mi is nem rég "újítottunk" egy németjuhász kölyköt

Mi innen néztük a neveket, és így akadtunk rá a Szurokra
Sok név van, mi kiválogattunk tesómmal olyan 6-7et, és mutattuk az fateréknak, hogy miket találtunk. De végül is a Szurok egyértelmű volt mindenkinek 
-
degu
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Hat ez borzaszto!

Nem volt semmi jele,hogy gond van?Semmi serules,kohoges,hanyas,hasmenes,levertseg?Az en macskam egyebken a vakondokot vadassza le,amikor kibujik,es -sajnos- a madarakra is igen sikeresen vadaszik.A cinkeket etetem,ez a diszno meg felmaszik a fara es lesbol tamad

-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem érted. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nyomjam le a torkomon a zöldségkeveréket, mert az jó, meg egészséges meg finom. Holott én nem szeretem. Amellett kiváltható nem mű, egészséges dolgokkal szintúgy.
Nem olvastam mit adsz a kutyádnak, de szvsz ha többezer évig megvoltak kutyatáp nélkül is , nem hinném , hogy a kutyatáp lenne a legtökéletesebb táplálék számukra.Ennyi.
Tobey: ami nem emgy nem szabad erőltetni. Ha nem eszi meg, nem eszi meg.
Boxer001: bocs én ezen sokszor azt látom, hogy valaki ezen akar meggazdagodni. Ez a bajom. Semmi baj egyébként a fele feles dologgal, de ha enm akarja az állat akkor ne erőltesse rá az ember, főleg azért ne, mert azt hiszi úgy jobb.
(Ne mond azt hogy 1 század alatt annyit változtak a kutyák, hogy inkább tápot vennének.... )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001
üzenetére
Direkt nekik készül: persze persze.
Nekik hát. Kik csináljáka kutyakaját? A kutyák? Nem. Honnét tudhatja egy ember , hogy mi jó a kutyának?
Szvsz a kutya el tudja dönteni , hogy mi a jó neki.
És ha a normál kaját eszi meg, mert az ízlik neki, satöbbi, akkor rá kell hagyni.
Egyébként nálunk sem komálják az állatok a direkt nekik készült tápokat. Nem eszik meg. (Nagy ritkán szárazat esznek, de néha azt is ott hagyják.)
több ezer éve nem tápon éltek a kutyák, most is meg tudnak, tudnának lenni táp nélkül, ha az emberek odafigyelnének mit adnak nekik.
ilyenkor mindig ez a film jut eszembe: [link] Főleg a csirkés jelenet
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Az tényleg nagyon olcsó.

Na az ilyen ''noname'' tápokról beszélek, kevés marketing és egyéb költség, ezért alacsony ár, és a ''márkás'' (Pedigree, Chappi, Darling, stb.) tápokkal összemérhető (vagy akár még jobb) beltartalom, ilyet kell venni.
Bár ezt épp nem ismerem, esetleg ha van időd beírhatnád a beltartalmi értékeit meg az összetételét, kíváncsi vagyok. Meg a gyártó cég neve is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gazdagon ki van belelve.

![[kép] [kép]](http://kiskutya.hu/components/com_simpleboard/uploaded/images/4b31996b980a9f879734c1e44a7419b0_t.jpg)