Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
forras2 #31594 üzenetére
Én az agresszivitást ilyen kutyáknál leginkább állatokra tudnám értelmezni, ha egyáltalán
Az ilyen alatt a bull tipusúakat értem. Papírforma szerint legalábbis így van, nekem csak keverék kis agresszív kutyám van, de csak kan kutyákra mozdul, emberre gyerekre nem veszélyes, nem is olyan félelmetes. Első perctől nyulkáltam a szájában, és szót is fogad.
-
Vesa
veterán
-
jim bcs
nagyúr
válasz
forras2 #21931 üzenetére
Vidd el másik dokihoz, aki kint volt az nem okos, egy fekélyes sebet nem lehet 1 injekcióval megoldani.
Ha nincs erő a lábában nem biztos hogy porc kopás, mivel nagy testű lehet daganat vagy diszplázia. Ha kalcium hiányos akkor szerencséd van.
Sok gyógyszer megegyezik az emberekével, de nem minden esetben azt kell kapnia és nem mindegyik adható, mindenképpen javasolnék egy másik vagy inkább hozzáértő állatorvost.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest