Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kényszerből használom, mert az emberek 90%-a csak itt érhető el egy kupacban. És a tenyésztők is itt reklámozzák magukat szinte 100%-ban, de minden egyéb cég is kb.
Próbálom minimalizálni, próbálom minden létező módon blokkolni, szűrni, de csak-csak beköpködi néha a random posztokat meg idióta reklámokat a hírfolyamba amik széjjel pusztítják az ember agyát és akkor az ezek alatti kommentekről nem is beszélve. Helyi csoportokat is kénytelen vagyok nézni, mert egy csomó ingyenes vagy filléres cuccot be lehet így szerezni közelben és pörgetni kell, mert ha nem elsőnek olvasod kb. el is vitte más, mint gyöngytyúk a taknyot.
Sajnos olvasgatnom kell, mert az életben nem tudnám meg, hogy hol van épp akció vagy bármi ami viszont kifejezetten fontos nekem. Pl. az elmúlt időszakban három bolt is akciózott, mindháromban felvásároltam amit csak tudtam, így spóroltam 60k pénz körül. Ez pl. nem lenne a Facebook nélkül.
Valamit valamiért, a sok vizuális, mentális szemétért cserébe pénzt spórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest