- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz
#89309696 #35220 üzenetére
Én most Acana Classic Red tápot adok a kutyámnak. Ha majd ketten lesznek, akkor lehet olcsóbbra váltok. A Purizonnal szemezek. Összetevői alapján jónak tűnik.
A kutya iskolában beszéltem az oktatóval az etetésről. Ő főz a kutyáira. Ad nekik például főtt tésztát májkrémmel összekeverve. Rákérdeztem a gabona érzékenységre/allergiára. Szerinte ezt csak a tápgyártók találták ki, hogy drágábban tudják adni a hipoallergén tápot.
Ad még a kutyáinak sült csirkecomb filét főtt rizzsel és egyéb hasonló dolgokat.
Jelzem, hogy láttam a kutyáit. Border Colliek, Uszkár, Belga juhászok (Mali és Groenendael). Gyönyörű mind és majd kicsattannak az egészségtől, főleg a Mali. Valami iszonyat vérvonalú munkakutya. A többi eb nem is érdekli csak a feladat.
Erősen elgondolkodtam a tápos etetés létjogosultságán. Mi sem nagyon főzünk magunkra, szóval a tápozás még mindig a legegyszerűbb. Plusz a vitaminokkal sem kell foglalkozni.
Tény, hogy a rossz minőségű tápoktól megy tönkre sok kutya mája vagy veséje.
Régebben maradékot ettek a kutyák és nem volt ennyi bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest