Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t256

őstag

válasz #89309696 #35220 üzenetére

Én most Acana Classic Red tápot adok a kutyámnak. Ha majd ketten lesznek, akkor lehet olcsóbbra váltok. A Purizonnal szemezek. Összetevői alapján jónak tűnik.

A kutya iskolában beszéltem az oktatóval az etetésről. Ő főz a kutyáira. Ad nekik például főtt tésztát májkrémmel összekeverve. Rákérdeztem a gabona érzékenységre/allergiára. Szerinte ezt csak a tápgyártók találták ki, hogy drágábban tudják adni a hipoallergén tápot.
    Ad még a kutyáinak sült csirkecomb filét főtt rizzsel és egyéb hasonló dolgokat.

Jelzem, hogy láttam a kutyáit. Border Colliek, Uszkár, Belga juhászok (Mali és Groenendael). Gyönyörű mind és majd kicsattannak az egészségtől, főleg a Mali. Valami iszonyat vérvonalú munkakutya. A többi eb nem is érdekli csak a feladat.

Erősen elgondolkodtam a tápos etetés létjogosultságán. Mi sem nagyon főzünk magunkra, szóval a tápozás még mindig a legegyszerűbb. Plusz a vitaminokkal sem kell foglalkozni.
    Tény, hogy a rossz minőségű tápoktól megy tönkre sok kutya mája vagy veséje.
    Régebben maradékot ettek a kutyák és nem volt ennyi bajuk.

Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”

Új hozzászólás Aktív témák