- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Nekünk a kis vakarcs havanese is állandóan enne, egyszer átfogom forgatni hova teszi a kaját mert amennyit megenne egyszerűen nem férhet el benne. Nem férges halál egészséges de a saját adagja után konkrétan éhesen tud tekingetni mindenre ami ehető.
Ennek persze nassoltatás a következménye de istenem... az öreg se hízott el vannak mozgatva.--------
Szerintem lehet ez volt az utolsó zsák Brit tápunk na nem a minőség miatt, csak az online tanév miatt állandóan itthon vagyok vagy én vagy a 24/48 miatt faterom is és állandóan kapnak valami húsos csont levest, lassan inkább tápos levest esznek mint sem leveses tápot.
-
j.bravo
addikt
A kép alapján cuki
Ha a testéhez képest nagyon nagy a mancsa, akkor számítsatok nagyobb termetre. A menhelyen nem saccolták meg, hogy "kifejlett korában várhatóan közepes testű" vagy ilyesmi?
Mondjuk nekünk az elhozásakor kb 4 hónapos Negro-ra azt mondták, közepes, esetleg nagy testű lesz, ehhez képest nem óriás, de klasszikus nagy testű: jól megtermett kan magyar/német vizslánál nagyobb (mondjuk weimari vizsla méret kb), és nem dagi, nem sovány, így 38kg. A mancsa mondjuk kölyökként is jó nagy voltHogy mindig enne, illetve hogy sokat szimatol, az szerintem fajtától vagy a keverék összetevőitől függetlenül normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest