- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Brúnó is kicsit dilis pórázon de elhatároztam hogy ennek vége, rajta vagyok az ügyön. Úgy ahogy a sétánál is elég lett a húzás, mostmár jön mellettem laza pórázon. Tegnap hazafelé megállított valaki hogy jajjdeszép kutya, mennyire kiegyensúlyozott (hahh, első nap hogy végre tényleg normálisan sétált
).. mint kiderült kutyakiképző is az illető, most költöznek ide, van 4 kutyája is..
-
kew
senior tag
Nekünk Marci sokat esett, meg ha sokat futkározott, hamar elfáradt, aztán elkezdtük adni neki, láthatóan megerősödtek a lábai, és fürgébb lett
Mondjuk ő 3-4 hónapos korban kezdte kapni, akkor még amúgy is nyeglén mozognak, szóval lehet, csak simán felnőtt
Lassan nekünk elfogy az első doboz Luposan, viszont most a felnőtt Platinum elég jó adagban tartalmaz majd zöldkagylót, úgyhogy nem is fogok venni már külön. A követező kajarendelés már abból lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest