Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
En sok mindent elhiszek, hogy igy, vagy ugy jo, de nalunk pl. semmi ugralas nincs megerkezesemkor.
Egyszeruen orul nekem, odaszalad, ezerrel csovalja a farkat, es kb 5-10 mp-es udvozles, simogatas utan teljesen normalis a viselkedese.
Ennyi szerintem megengedheto, sot en spec. igenylem is, hiszen orulok annak, hogy kapok egy visszajelzest a szereteterol.Egyre tobb reszt neztem meg a csodalatos kutyadokibol.
Hat en azt latom, hogy az o kutyaiban semmi eletkedv, semmi orom, semmi boldogsag nincs.
Folyamatos szigor, retorziotol felo allapotban vannak a kutyak. Az a pajkossag, az a huncutsag, az az onzetlen kozeledes a kutyak reszerol nincs, ami miatt en pl. kutyat vettem magunk melle.
Nyilvan, ha problema van az ebbel, akkor azt idoben eszre kell vennie a gazdajanak, nem szabad elengedni a dolgokat, es ilyenkor johetnek lepesek, es ezt el is ismerem, de hogy egy jo kedvu, eletvidam kutyat allandoan keretek koze zarva tartsak, hat az nekem nem fog menni.Amikor nemet juhaszom volt, akkor konyvtarbol kolcsonoztem egy magyar kikepzo altal irt konyvet, de sajna nem emlekszem a cimere, pedig az abban leirtak a gyakorlatban teljes mertekig megalltak a helyuket, minden elore vazolt eset ugy torten meg nalunk is, mint ahogy a konyvben le volt irva.
Megprobalok utana keresni annak a konyvnek, amit ajanlottal.Nekem tovabbra is a szobatisztasagra valo neveles okoz gondot.
Biztos, hogy ez a "tudomasul veszem hangtalanul, nyugodtan, beletorodotten, hogy bepisilt, bekakilt" modszer be fog vallni?
Nem mondom, hogy nyomjuk bele az orrat a kutyapiszokba, de egy "nem", vagy egy "nem szabad" nem vezetne jobb eredmenyre? En most ugy erzem, hogy ebbol a kutya pontosan, egyertelmuen tudna, hogy amit bent tesz, az nem helyenvalo, viszont a kinti "urites" dijazasabol elobb utobb osszerakna, hogy amit csinal, az bent nem kivanatos, mig kint dicseretet, jutalomfalatot eredmenyez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest