Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skizz

addikt

Srácok én türelmes ember vagyok, de amikor lemegyek a kutyámhoz akinek enni adok, gondoskodok róla és megpróbálom megóvni mindentől, erre ő kezdésnek belémharap 2 akkorát hogy csurog a kezemről a vér akkor mit tegyek? Adtam neki két pofont, SEMMI, összeszorítottam a pofáját úgy, hogy már szó szerint nyávogott és kalimpált, CSAK BEDURVULT, rácsapok két nagyot a seggére SEMMI, vezényszóra SEMMI, otthagyom akkor meg fél óra múlva ugyanazt csinálja. Lassan másfél hete próbálkozok, de 0 eredmény. :( Kegyetlenül el vagyok keseredve. Nem a kurva sebek miatt, leszarom. Az előző kutyánkról csak olyan 3-4 éves korától vannak emlékeim és ő úgy élt az emlékeimbe, hogyha hazajöttem, örült, ugyanúgy játszottunk, de vigyázott rám. Zserbó meg üdvözlésképp beleharap két akkorát a kezembe hogy ronggyal kell most szorítanom. És semmi sem hat rá. :(

Nemtudom menynire lehet érteni a problémámat... valahányszor ránézek az ablakból megfájdul a szivem. Én kint lennék vele amikor csak tudok, hoy törődjek vele, de annyira vad hogy SEMMI se hat rá. Aki nem hiszi annak csinálok egy videót.

vehetitek ezt szimpla blogbejegyzésnek, nem kell reagálni, csak ez már érlelődött bennem.

Új hozzászólás Aktív témák