- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Az USB-hez annyit:
Úgy tudom van az 1.1 és 2.0-ás sebességű USB. (Ez valami hardveres besorolás lehet)
Egy másik besorolás szerint van: Low-speed, Full-speed és High-speed. Nyilván ha ekkora adatokat akarok másolni, akkor a legjobb sebbességű USB kell!! Nekem ilyen van gépen.[I](Gondolom sokan látták már, mikor pendrájvot berakja windóz kiírja "Eszköz csatlakoztatva, de nagyobb sebességre is képes....". Öcsémnek van egy olyan pendrájvja, ami pirosan világít, ha Full-speed, vagy annál kisebb sebességgel műxik az eszköz. Sikerült megfelelően telepíteni a lap szoftvert és a BIOS-ban is átállítottam. Így most High-speeddel megy, ezt a pendrájv kék fénnyel jelzi.
A sebesség korántsem mindegy!! Leteszteltem. Egy 700MB-os divix filmet Full speeden ~13 perc alatt másol fel, míg High-speeden ~2-3 perc. Képzeljétek el több giga esetén. Ezért kérdeztem, hogy melyik csati milyen sebességgel dolgozik.)[/I]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest