Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5767) qpakcovboy válasza King Unique (#5758) üzenetére


qpakcovboy
őstag

Köszi a tanácsot. Végül egy 4 fiókos icybox-ra esett a választás. Többen szóvátették, hogy hangos a ventije, de szerintem együtt lehet vele élni.
Ami viszont bosszantó, hogy ha nem csinálok semmit egy ideig egyik lemezzel sem, akkor.kikapcsol és csak gombbal lehet ismét bekapcsolni. Normális ez a teljes leállás, vagy nem működik jól az eszköz?

(#5768) King Unique válasza qpakcovboy (#5767) üzenetére


King Unique
titán

X perc inaktivitás után a HDD-k leállítása a készenléti, más néven alvó mód lehet (bővebben), amit az IB-3640SU3 külső ház támogat a gyártó leírása alapján. Viszont annak pont az a lényege, hogy csak készenléti állapotba vált a külső ház, nem tűnik el teljesen a rendszerből és ha pl. a fájlkezelőben tallózzák a HDD-k tartalmát, akkor újra felpörögnek, illetve felébred az eszköz alvó állapotból, stb. Ha esetedben ez nem történik meg és a külső házon lévő tápkapcsolóval kell ki/be kapcsolni az eszközt az újbóli használathoz, akkor az nem éppen normális.
Ha azt akarod, hogy ne legyen készenléti (alvó) állapot, akkor ott van ehhez Windowson pl. a HDS program és annál a lemezek leállásának akadályozása lehetőség, ahol a lemezsorszámok (pl. 1, 2, stb.) szerint lehet ezt beállítani, vagy a * megadásával az összes lemezre vonatkozóan.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.