Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
vasi89 #89662 üzenetére
Amerikából fóliát rendeltem a réig ipad airemre. Az első visszafordítás után újra küldték ingyen (rendesek voltak). A következő szállítást még "elkaptam" a reptéren és bementem érte a zugló 1-es postára.
Megnéztem a címzést és minden klappolt.
A mi band 3 egy szombati nap jött, ami munkanap volt (gondolom más volt a kézbesítő aznap).
Azóta 2 csomagom is vissza lett fordítva (az egyik amelyiken buktam), a másik meg ez. Amit lehet hogy még vissza tudnak fordítani. És még jönni fog pár.
És egyeztettem mindenhol a címzést, rendben volt. Azzal nem lehet baj!
És minden esetben eljut a kézbesítőig...Nem szoktam ilyet tenni, de panaszt teszek a postán a kézbesítőre.... Unom, hogy 810 Ft-okba kerül és figyelnem kell állandóan.
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az elmúlt 4 hónapban a külföldi rendeléseim rendre elakdnak a kézbesítőnél hibás címzéssel?
Mi band 3 még megérkezett rendesen, azóta se Amerikából, se Kínából rendelt csomagok nem jönnek. Így egyesével kell őket vadászni és amikor látom, hogy hibás címzés, akkor rendre 810Ft-ért visszafordítani?
Ez lesz a 3 ilyen csomagom és egyet vissza se tudtam fordítani, így buktam rajta kb 5USD-t.Kezdem unni. Előtte minden megjött rendben, ugyanezekkel az adatokkal...
-
-
DanielK
addikt
Gondoltam megosztom veletek. Gearbestről rendelt 3 mi Band 3 plusz pántom hibás címzéssel a postásnál akadt el. Tehát a kézbesítőig eljutott. Pénteken este került fel a posta nyomonkövetési oldalára hogy a Zugló 1 postán van a csomag. Tegnap estig még azt jelezte. Tegnap fél 6-ra oda értem. Ekkor közölték, hogy már visszafordították. Mondtam hogy nem baj a múltkor is volt ilyen, hozzák vissza a reptérről.
Ekkor jött a hideg zuhany. Közölte az ügyfélszolgálatos nő, hogy emailt kapott, nehogy egy csomagot is visszamerjenek fordítani! Központilag erre utasítottàk! Nem létszükség egyik sem, meg gondoltam majd visszautalják a Gearbestről a pénzt. Azért ez igen durva....
-
DanielK
addikt
Nekem is az a gondom, hogy a következőt látom a posta nyomon követésén (2018.10.31-ig a dhl saját oldalán szépen látszik, hogy 10.31-én átadták az országban feldolgozásra):
Időpontok - Szakaszok - Események - Helyszínek
2018.10.22.|14:22 - Felvétel - Felvétel a feladótól - Deutsche
2018.10.22.|18:49 - Felvétel - Felvétel a feladótól - MT Chicag
2018.10.29.|14:34 - Szállítás - Küldemény zsákba helyezése - DEFRAA
2018.10.30.|08:25 - Szállítás - Kimenő küldemény továbbküldése - DEFRAA
2018.10.31.|21:39 - Szállítás - Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben - Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
2018.10.31.|22:39 - - Célországban feldolgozva / Processed in the destination country - Budapest 1005
2018.11.02.|21:21 - Szállítás - Bejövő küldemény belföldi továbbküldése - Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
2018.11.02.|22:21 - - Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting - Budapest 1005
2018.11.06.|18:28 - - Célországba elküldve / Item sent abroad - Budapest 1005Akkor most visszaküldik úgy, hogy egyszer sem próbálták meg kiszállítani? Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest