- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skristof
tag
sziasztok
UK-ből rendeltem, irodaház címére, recepción azt mondták, nem volt csomag, amit esetleg ne tudtak volna kézbesíteni náluk tegnap2016.01.14 08:30
GBLALA(United Kingdo
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.01.15 08:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.01.15 13:37
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016.01.17 23:50
Küldemény információ:
Kézbesítő postához érkezett / Arrival to delivery Post
2016.01.18 10:48
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notified
2016.01.18 22:19
Küldemény információ:
Utánküldve / ReforwardedA letétben van ráadásul tegnap este jelent csak meg, míg az utánküldve ma reggel.. ilyen delay-jel elég nehéz "nyomkövet"-ni
ez most mi?
-
skristof
tag
sziasztok!
microSD kártyát rendelnék, honnan, milyet érdemes?
minden tapasztalatot szívesen hallgatokköszi
-
skristof
tag
-
skristof
tag
megjött a motyó, DHL express, mackó
rendelés leadva november 1, péntek
Monday, November 04, 2013 Location Time
1 Shipment picked up SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 17:15Wednesday, November 06, 2013 Location Time
19 Delivered - BUDAPEST 11:xxkibontáskor videot ajánlott készíteni?
(sima barna kartondobozban van)[ Szerkesztve ]
-
skristof
tag
sziasztok!
pandáról rendeltem, hol fogom látni a tracknumber-t?
order statusnal annyi van paid, részletezőben meg az hogy mit vettem és mennyiért, meg szállítási cím.köszi
-
skristof
tag
válasz
rendesadam #15647 üzenetére
én is onnan tervezek, mert a gyorsabb posta is olcsóbb ott, még nem nyomtam el kifizetésig, csak este lesz rá időm, ha lesz infod, írd majd be légyszi
feltettem paypal topikba is a kérdést, de nem válaszoltak rá, hátha itt:
ha ma este rendelek valamit, akkor a paypal látni fogja azt a pénzt, azaz holnap a kici kínai értesülni fog a fizetésről?
nyilván csak zárolva lesz az összeg, mert GIRO munkaszüneti napon nincs tudtommal.
-
skristof
tag
pandáról a DHL tényleg megjön 1 hét alatt?
és a DHL global mail mennyi időben? valakinek tapasztalat?
köszi
-
skristof
tag
válasz
vadkörte #15445 üzenetére
én is most rendelnék először csájnából telefont, és a tmall valóban átbaszós ár téren
kérdés: lent említetteknél, azaz panda, geek, minideal mennyibe kerülnek a posták?
mivel jó eséllyel megvámolnak (izé áfáznak) így is úgy is, ezért a "gyorsabb" verziók érdekelnének, akár DHL is
nincs kedvem beregelni az összesre, ezért ha van valaki valamelyiken, megköszönném ha informálna
-
skristof
tag
sziasztok!
tmallbox-nál van DHL és Swiss is, mindkettő ingyen.
vannak már ezzel tapasztalatok?DHL-nél "csak" az a baj, hogy mindenképp vámkezelik, ergo tuti jön rá ÁFA? (150$ telefon esetén ha jól tudom vám nincs)
viszont ezen felár esetén tuti ide is ér ~1 hét alatt?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest