- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Igen, csomagként néztem, de így már más a leányzó fekvése.
Köszönöm a tippeket ezer hála
-
VinoRosso
veterán
válasz
maj-viktor #75580 üzenetére
Mo >>> EU lenne a csomag iránya. A futárok drágák ? Magyar posta 7k-tól kezdődik. Németből meg már rendeltem UPS-el DHL-el is 3kból. Visszafele akkor ezek szerint több mint kétszer annyi lenne ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
szeretnék e-bayen meghirdetni pár cuccot az EU-n belülre. Az lenne a kérdésem, hogy melyik futrárcég szállít ide a legolcsóbban ?
-
VinoRosso
veterán
értem kösz mindenkinek
-
VinoRosso
veterán
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
E-bayről szeretnék rendelni, és még nem rendeltem USA-ból (más EU-n kívüli országból már igen), és az amcsi cuccok alatt látok külön költségként feltüntetve vámot ami elég soknak tűnik. Az lenne a kérdésem, hogy ezet akkor alapból levonják mikor kifizetem e termék árát, tehát ha mondjuk 100 dolcsi a termék és 10 dolcsi a vám akkor alapból 110 dodó megy le a paypalról ? Az a trükk nem működik már USA-ból, hogy ráiratom a termékre hogy ajándék meg hogy 50 dollár alatt van az értéke és akkor nem kell vámot fizetni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest