Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakodó
csendes tag
Tudja valaki, hogy egészen pontosan mit takar az hogy "Vámteher"
?
Nagy nehezen megszereztem a csomagom amiért kifizettem 1900 ft meg egy másik csomag is ami 1400 ft-ba fájt. Mindkettőn otvan a posta díja az a 799ft viszont az egyiken van extra 1200 a másikon meg 600 foring amit a számla csak úgy könyvel el mint "Vámteher". Az egyik egy társasjáték a másik meg műanyag alkatrészek.
A posta a panaszlevélre amin meg szerettem volna tudna mi a fenét fizetek it extrába csak annyit írt, hogy az nem az ő felelőségük.
Áfa elvileg nem lehet mivel az összeg nem stimmel egyiknél sem ugy kb 3-400 forinttal több a kelleténél.
-
Rakodó
csendes tag
válasz
azbest #98560 üzenetére
Kaptam azóta egy emailt egy ujabb csomagról ugyhogy nagyából el tudom mondani mit látok itt.
Magában az alap emailben nem volt semmi ami kifejezetten hozzám köthető csak a rendelési azonosító és egy link, utána egyedül a fizetésről való visszaigazolóban van a nevem meg a címem de mást egyebet nem láttam.
Maga a link is semmi extra csak pötyögd be a bankkártya adataid és fizess, az se kell hogy tiéd legyen a csomag.
-
Rakodó
csendes tag
Másnak is problémája van azzal, hogy a posta nem küld se smst se emailt arról hogy a vámkezelést el kéne végezni?
Ma jött a postás és közölte, hogy van számomra egy 1960ft extrába kerülő csomagom nála (egy társasjáték) amiről nem jött semmi értesítés.
Már azt sem értem hogy hogyan jött ki ez az összeg mert Alin az áfa már ki lett fizetve és mivel a vámkezelési díja ennek a vacaknak 800 forintra jönnek ki az azt jelenti, hogy ezek rádobtak 1100 extra forintot valamiért?
Mégis, hogy működik ez most?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robot fűnyírók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest