- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabie93
tag
Osztrák vámhatósággal van valakinek tapasztalata? Most rendelnék oda először nagyobb értékű cuccot USA-ból ami biztos nem csúszik át szabadon. FEDEX-el jönne, mennyire kötekedősek? Mennyit ülnek rajta? Köszi előre is!
-
Szabie93
tag
válasz
sasa311 #41827 üzenetére
Én ezt értem és tisztába vagyok vele, de ha az ante magyar munkatársa is ezt állítja? Paypal dispute-ban pedig ez egy jó ok, hogy partitial refund-t kapjak, szóval ezért nem értem. Persze azt se igazán hogy ez miért éri meg nekik, de hátha eljött a hivatalos vásárlások ideje
-
Szabie93
tag
válasz
Mr.Csizmás #41793 üzenetére
Nekem 3-4 nap alatt itt volt, szóval ne félj napokba érkezik
-
Szabie93
tag
válasz
Mr.Csizmás #41790 üzenetére
Ante csomagot a TNT futár hozzá spanyolból, de én se tudtam követni a TN-t...
-
Szabie93
tag
válasz
b0bcat #41272 üzenetére
Gondolom senki, poénnak szántam, amúgy azt vettem észre, hogy amikor tudják azt hogy ki akarom kerülni, de nem tudnak vele megfogni akkor direkt szemétkednek azzal, hogy 2-3 hétig bent tartják raktárba a csomagot és mindenféle papírokat kérnek be, azon felül amit ált szoktak.
Legutolsó story az volt, hogy 2 gps-t rendeltem külön csomagolásban, az eladó 1 hét késéssel adta fel őket, a királyi posta természetesen bevárta a két csomagot (szerencsére nem fogták össze őket), és kérték az ilyenkor szokásos doksikat. Én meg ugye küldtem nekik a paypal számlát ami eddig mindig elegendő volt. Most az történt, hogy valamiért nem tetszett nekik a számla, és mindenféle visszaigazolásokat, meg számlakivonatot akartak, és ezt addig húzták halasztották, hogy végül 2 és fél hetet állt a raktárban a csomag
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabie93
tag
-
Szabie93
tag
Én most abból indulok ki, hogy amikor a kínaiak svéd vagy svájci postával küldik akkor olyan országbeli cím van ráírva, szóval nem értem.... Most rendelnék két kamerát, elméletileg holland postával jönne, és azt mondta az eladó, hogy ő elküldi hollandiába ott átcsomagolják és úgy jön nekem.
-
Szabie93
tag
válasz
rszabolcs75 #41203 üzenetére
NL postát miért vámkezelik???
-
Szabie93
tag
Sziasztok!
Most venném meg életem első kínai csodáját, csak úgy "poénból" Ő lenne az áldozat: [link] tudom nem teljesen kínai, de nagyon jók a specifikáció és az ára. Rendeltem már az aliról, de vertek is már át itt, és (saját hibámból, de) nem kaptam vissza a pénzem. Jobban szeretem a paypal fizetést, de más oldalon nem találtam meg ezt a készüléket...
Ti mit javasolnátok? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Túra és kirándulás topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Revolut
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...