Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várok egy kínai csomagot aminek tegnap reggel óta ez a helyzete:
Balatonszentgyörgyi MINIPAK üzem, benyújtás ÁTIRÁNYÍTÁSÉRT vagy visszatérésért
Egyrészt ilyent sosem láttam még másik pedig, hogy aznap meg szoktam kapni ezt a csomagot viszont ma sem hozta ki a postás. Mi lehet ez?
-
válasz
Black Phone #71524 üzenetére
Biztos kamu, sokszor adnak kamu tn-t.
-
Track17 ezt írja:
"Local courier sorting centre,Netherlands, Item being handed over to the local courier, tracking ended, estimated delivery : 6-10 days"
6-10 napba a hétvége is beletartozik?
-
Banggood rendelésnél nem kértem track kódot mégis kaptam...why? Eddig soha sem kaptam "ingyen".
-
Gearbestről EU vagy a US-LA raktárból gyorsabb a rendelés?
-
válasz
Outlander #27251 üzenetére
Hát igen.. találkoztam már korrektebb eladóval is. Főleg, hogy azt mondta, hogy fizessem ki még a vaterának járó 6%-ot is különben semleges értékelést ad.
f@szt.. én részemről negatív lesz ha nem kapok pozitívot.
Evita85: Én múlt héten megraktam a 2004-es 20. heti nyerőszámokat. Teljesen véletlen volt. Kár, hogy nem akkor jutottak eszembe ezek a számok.
-
Állítólag tegnap feladtak nekem egy csomagot elsőbbségivel... reggel felhívtam a postát, azt mondja a nő nincs semmi. Márpedig ha elsőbbségivel adták fel és 4 előtt akkor itt kellene lennie, vagy majd a postakocsi hozza.
Mondjuk ha csomagként adta fel a csávó akkor jó nagy hülye volt... szerintem egy ekkora dobozt feladhat simán nagy borítékban levélként.. aztán kitudja.
-
Lehet nem ide tartozik ezért off-ba teszem.
A posta kocsi honnan jön? (nem városi vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest