Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
-
soctavia
tag
Az aszinkron nem azt jelenti, hogy 400-as lapba, csak 333-as memóriát raksz. Az amd procik 133-as fsb-vel mennek, így a melléjük való mem 266-os ddr.(2*133) Ha 333-ast használsz, az alapból ugyanúgy csak 266-on fog menni, ua a 400-assal is. Az aszinkron azt jelenti, hogy a memóriát nem 133-as fsb-vel hajtod (tehát 266-on), hanem gyorsabban. Ekkor a proci megy a saját órajelén, a mem meg gyorsabban. Ééééérted, nem szinkron. De ezt nem minden alaplap szereti, azt hiszem időzétési problémák miatt. Van akinek működik...
-
khalox
őstag
Elvileg lassabb az nem lesz.
A 400 csak akkor lenne igazán jó, ha húzod a processzort. Addig amíg alapjáraton megy, nincs sok értelme a 400-as RAM-nak. Ha meg majd kicseréled egy olyan processzorra, ami kihasználná, addigra meg úgyis tele lesz a piac a kétcsatornás vezérlőkkel és mindenki cserél vérbenforgó szemmel ész nélkül. -
soctavia
tag
Szerintem semmivel nem lesz rosszabb a 333-as, úgy tudom még nincs 200MHz alapórajelű amd. Lehet szó asszinkron hajtásról, de ez nem minden alaplap szereti. Nekem ECS van, és az kifejezetten nem. Esetleg hátrány a tuningnál lehet, de nem hiszem, hogy a 333MHz a szűk keresztmetszet, de ehhez én nem értek...
Aktív témák
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő