- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
BlacKSouL #13 üzenetére
Simán kell egy nagy fehér X a kérdéses területen a földre, ami útburkolati jel, és tiltja a megállást. Vagy a képeken még üresen látható tábla-oszlopra úgy kitenni egy megállni tilos táblát, hogy az arccal az út felé nézzen, tehát ahogy be akar oda kanyarodni valaki, az lássa. (A tábla így az úttal párhuzamosan állna, és az úton merőlegesen áthaladó gyalogos látná pl teljesen szemből. Remélem érthető.)
Amúgy a kérdéses területen így 4 autó fér el, tehát busz oda be sem tudna állni. (Ebből is az tűnik ki nekem, hogy a tábla nem azt akarja tiltani, ami történt.)
De maradjunk az eredeti kérdésnél: tiltja-e a megállni tilos tábla az úttesten és útpadkán kívüli parkolást is? (KRESZ 1. paragrafus alapján pl, amit korábban linkeltem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest