- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
stepboy
csendes tag
A MÁV-os menetrend valóban nem egy nagy kunszt, de a Start tájékoztatója elég korrekt szerintem: [Nemzetközi utazás]
Valószínű, hogy a legolcsóbb jegyeket is ők árulják, de ez nem biztos. A közvetlen éjszakai összeköttetés tavaly decemberben megszűnt.
Az egyetlen közvetlen járat a Hungária: [ez reggel indul a Nyugatiból és estére érkezik meg]
Éjszakai vonattal müncheni vagy prágai átszállással lehet eljutni.
További variácókhoz ajánlom a Deutche Bahn menetrendi keresőjét: [katt ide] -
Melack
veterán
Ismerősömék szeretnének éjszakai alvós kocsival (idéztem a 6 éves ötletgazdát) kimenni Berlinbe. MIlyen útvonalon érdemes menni és mennyi lehet a jegy egy felnőtt egy gyereknek? MÁV mentrend nem mérvadó, más oldalt nem nagyon ismerek. Köszönöm a tippeket!
-
Melack
veterán
Várható még más vonalakon Utasellátós vagonok feltűnése?
-
Melack
veterán
A Sisik átvonulása miért ekkora hype?
Illetve a posta-BHV vezérlők kapcsán: miért lett 006 felett már áramvonalas az orrkialakításuk? A szögletes klasszisokkal jobb.
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #269 üzenetére
Az nagyon olcsó.
-
Mr.Csizmás
titán
bahn.de tervező
2x átszállást állíts be, kezdés Budapest, cél valamelyik messzebbi német város, mondjuk Hamburg, vagy Rostock. az átszállásokhoz írj be nagyjából útban levő városokat, nekem pl. Bp - Frankfurt/M - Lipcse - Sassnitz volt. a csavar most jön, be lehet írni az átszállási időt, ez általában a népnél 99%-ban 1-2 óra, de a maximális érték 36 óra, így egy jeggyel eljutsz 3 helyre, ahol kettőnél van egy vagy másfél napod simán. a frankfurti példánál két éjszaka, Lipcsében egy éjszaka jutott. De így pl. Stuttgart is belefér, meg egy csomó más város, ahol kiadja a menetrend. bónusz: ez az egész 79-99-129* € Spar jegy. (*elsőosztályos)
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #267 üzenetére
Minnyá nézem. - mod: ez gyors volt
Érdekelne, de házvásárlás mellett nekem a 120a vonal marad, mint utazás. Minden nap más kocsiba ülök, így a kilátás is más - függvényében az ablakok állapotának
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #265 üzenetére
Nem, nem olvastam még. Ismerősöm várom, hoz nekem vmit az InnoTransról. Ha már kint a standokat csinálta
Remélem a mérőkocsi modelljét meg tudta szerezni
Linket adsz a FB csoporthoz?
-
Melack
veterán
Trax vontatta Fecske inga. Az mi már??? #nincsflört
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #262 üzenetére
A 120A is csak Nagykátáig jó,onnan halál a tögymörgés. Nem is gondoltam, hogy ennyire jól összerakták. A Bp-Halas-Kelebia vonal után felüdülés. De egész gyorsan végeztek Mendével is, remélem eljutnak Nagykáta utánra is.
-
Melack
veterán
Gyömrőn milyen pft munkák lesznek? Nohab, Púpos, dozator, stb kint.
-
-
Melack
veterán
Van/volt mozdonysiklás a nyugati pu-nál? Furán áll a szili a hídon.
-
Melack
veterán
Ezek a felújított osztrák kocsik irtó jól néznek ki. Egyszer remélem utazni is tudok velük.
-
mdani01
aktív tag
Ejjh nem is tudtam van itten ilyet topic, azthiszem visszatérő leszek
-
Melack
veterán
BUÉK! Nagyon nem pörög, de hátha.
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #236 üzenetére
Jó, ezt már a VEKE is felhozta. Szeretném én látni a hannóveriket összekötve száguldani. De az még odébb van. Ha már beszereznek új dolgokat, akkor lehetőleg olyanokat, mik 2 áramneműek, biztos ami biztos.
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #234 üzenetére
eléggé az, de most mit lehet tenni. A főváros nem szán rá többet, a BKV nem tud, más meg nem akar. :/
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #232 üzenetére
Az azért jól jönne a mellékvonalakra.
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #230 üzenetére
A Janbacherekből menyni van a gyesevnél? Mondjuk a büzükék helyett tényleg jók lennének.
-
Mr.Csizmás
titán
[link] GySEV újít ezerrel
-
Mr.Csizmás
titán
alagutakat el kell felejteni, nem vagyunk stuttgart szintű dombos város.
helyette gyorsabban járható kereszteződéseket kellene tervezni.
42 inkább kálvinon át menjen a deákra, mint régen, vagy a nyugatiig. 50-52 meg mondjuk a népligetnél végállomásozna, és akkor megvalósulna egy rendes sugárirányú közlekedés, mert a Határ út minden, csak nem optimális...
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #226 üzenetére
Azt hiszem kénytelen leszek elzarándokolni arra a környékre
@Zolee: értem én, hogy retró meg minden, de nah, az egy jó design volt.
-
Melack
veterán
válasz
zolee5016 #223 üzenetére
Az egy másfél éves gyereknek kicsit korai lenne
De ha már, InterPici? Meg a vonatösszeállítás.hu hoz egy összecsatolt BZ-t, de én azt még nem láttam itthon. Azok merre lehetnek?
(#222) Mr.Csizmás : ott már jártam, 265 meg 001 meglett, de őkelme nem :/ Akkor kutatok tovább.
(Gazdaság, jog részben van a topik. wow
)
-
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #220 üzenetére
Reggelente a déliben látok egyet dekkolni, reméltem onnan is megy. Kiscsajnak tetszik a MOSZ-os naptáron lévő talent, gondoltam megmutatom neki élőben is,meg talán mennénk vele BEB határon belül
A Közgép Szergejről nagyfelbontású ( 10 MPx vagy nagyobb) képet hol találhatok?
-
Melack
veterán
Hali! Azt tudja vki, hogy a talentek melyik vonalon járnak? Köszönöm!
-
Mr.Csizmás
titán
sziasztok!
SOS last minute útra keresünk Berlinbe egy útitársat
aug. 16-23 között, éjszakai vonaton fekvőhelyes kocsiban oda-vissza, a városban meg bérelt lakásban. [link]
-
Melack
veterán
Azért az epedás ülésekért kár lesz, ha tényleg ilyenek lesznek az M3 szerelvényei a felújítás után.
-
Melack
veterán
Ez alapján ha jól értem, akkor a 18-as megállója után cca 50-100 méterrel lesz egy újabb megálló?
-
zolee5016
őstag
Hali
aki csodát.najónem.aki legendákat akar látni irány Budaörs!!!!!!!!
3 percen múlt ,hogy nem lett meg egy képen a 001,006,019,020-as qartett.........ja hogy miből ? Az M61-es szériából.....
001 tesközelben anyagolás Budaörs.......és aki a gépsort húzza.
reaktivált 2014 12 16.-a óta újra eredeti retroszíneiben pompázó M40 114!
KÉPEK -
Melack
veterán
Kíváncsi leszek, hogy az M3 Óceánárok utcai megállója ténylegesen meg fog e valósulni.
-
Melack
veterán
Nem szeretem így látni a villamosokat
-
Melack
veterán
Ma nem tudom, mi van az 1-es vonallal, de volt itt minden: Banán, KCSV, Dupla Tátra. 24-es,2-es,51-es vonalról is jöttek át szerelvények. Mi volt a gond?
-
balazs1022
őstag
válasz
Mr.Csizmás #207 üzenetére
Ahh nem vagyok az. Csak a gyartas tervezeshez kell. Vonatokkal edig nem volt doglom. Am ez ilyen beadando a főiskolán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
balazs1022 #206 üzenetére
ugye nem vasúti járműszerelő vagy?
-
balazs1022
őstag
válasz
Mr.Csizmás #205 üzenetére
Huu nagyon Köszönöm szépen! Megmentettel!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
balazs1022 #204 üzenetére
sorban:
- levegős tömlők, 5 és 10 bar
- csavarkapocs
- kézifék orsó burkolata
- távvezérlési csatlakozó -
Melack
veterán
válasz
Mr.Csizmás #202 üzenetére
A leírtak alapján arra is lesz lehetőség a nem személyre szóló kártyával. Szerintem.
-
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest