- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stepboy
csendes tag
A MÁV-os menetrend valóban nem egy nagy kunszt, de a Start tájékoztatója elég korrekt szerintem: [Nemzetközi utazás]
Valószínű, hogy a legolcsóbb jegyeket is ők árulják, de ez nem biztos. A közvetlen éjszakai összeköttetés tavaly decemberben megszűnt.
Az egyetlen közvetlen járat a Hungária: [ez reggel indul a Nyugatiból és estére érkezik meg]
Éjszakai vonattal müncheni vagy prágai átszállással lehet eljutni.
További variácókhoz ajánlom a Deutche Bahn menetrendi keresőjét: [katt ide] -
Mr.Csizmás
titán
bahn.de tervező
2x átszállást állíts be, kezdés Budapest, cél valamelyik messzebbi német város, mondjuk Hamburg, vagy Rostock. az átszállásokhoz írj be nagyjából útban levő városokat, nekem pl. Bp - Frankfurt/M - Lipcse - Sassnitz volt. a csavar most jön, be lehet írni az átszállási időt, ez általában a népnél 99%-ban 1-2 óra, de a maximális érték 36 óra, így egy jeggyel eljutsz 3 helyre, ahol kettőnél van egy vagy másfél napod simán. a frankfurti példánál két éjszaka, Lipcsében egy éjszaka jutott. De így pl. Stuttgart is belefér, meg egy csomó más város, ahol kiadja a menetrend. bónusz: ez az egész 79-99-129* € Spar jegy. (*elsőosztályos)
-
Mr.Csizmás
titán
alagutakat el kell felejteni, nem vagyunk stuttgart szintű dombos város.
helyette gyorsabban járható kereszteződéseket kellene tervezni.
42 inkább kálvinon át menjen a deákra, mint régen, vagy a nyugatiig. 50-52 meg mondjuk a népligetnél végállomásozna, és akkor megvalósulna egy rendes sugárirányú közlekedés, mert a Határ út minden, csak nem optimális...
-
Mr.Csizmás
titán
jah, hat ott jackass szintu a lejutas. akkor 17ker imho, ott hetkozben is van alacsonypadlos.
hatvani vonal, k-szolnoki vonal (menetrend segitsegevel a vonatszam megmondja, hogy mikor van alacsonypadlos)
-
Mr.Csizmás
titán
18kerbol nem igazan, ott nyugatis vonatok jarnak. viszont ottvan a ferihegyi megallo, ahol orankent jopar vonat van, nem garantaltan alacsonypadlos (hetvegen a monori helyiek, plusz nehany zonazo), de a maradek kinalatbol is van olyan, amire kenyelmesen fel tud szallni egy kismama.
-
Mr.Csizmás
titán
regionalbahn-t olvasok csak
btw. jövőre jönnek a privát személyszállítósok, start próbálja behozni az elmúlt 20 év 0 imidzsét, elővárosba egy tonna jegyautomata, wifi, stb. érdekes amíg a regiojet és társai nem érdeklődtek a magyar piaci szabályok iránt, addig volt kuss ezügyben
-
DJ WOKKY
addikt
-
papa019
senior tag
Lehet, hogy néhány embert érdekelni fog az alábbi program:
A Gyermekvasút napja -
Mr.Csizmás
titán
de közben suhanok
-
Mr.Csizmás
titán
2003-ban voltam először, akkor még 2-3 kocsisok voltak a szerelvények.
később, 2004-5 környékén nyáron volt egy "szolgálati" (
) megállás az Oázis nevű vendéglátó helynél, puszta, sínek, mellette földút, és maga a hely.
ha kell, vannak régebbi képeim is
Bugac után régen votl egy iparvágány, talán egy téglagyárba, az egyik képen látszik, amit küldtem.
-
zolee5016
őstag
Hát ezugye nem szakmai totyik egy kis off talán belefér! 18 uncsitesóm van 6-7 Halason lakik a többi Kisszálláson Tompán Kelebián.Mikor végeztem a sulival Szhelyen Át akartam menni oda még 1 szakmára, de nem lehetett mert fizetős lett volna.95 -ben oda vonultam katonának! Na ennyi off ha van kérdés jöhet!
-
zolee5016
őstag
Szombathelyen az" utolsó cserkészt"évekig kerülgettük! '90-'94 Most is ráférne egy kis tatarozás ha jól tudom! A Füsti nem akar (nem tud)rááldozni 1 vasat sem ,pár lelkes ember próbálgatja életben tartani.Ez a magyar mozdonygyártás csúcsa lehetett volna.Még a 601-es szériát is felülmúlta ,igaz a 601-esek régebbi koncepció volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest